Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
udario je bmw

Preminula Nijemica stradala na cesti Brseč - Mošćenička Draga

prometna nesreća,motor (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/4
12.08.2012.
u 15:36

Nijemica se upravljajući motociklom Harley-Davidson kretala od Plomina prema Opatij i nailaskom na kolonu vozila ispred sebe nije na vrijeme smanjila brzinu pa je udarila u stražnji dio automobila BMW pulskih oznaka

Vozačica motocikla, 23 godišnja Nijemica, preminula je danas u 14.45 sati u KBC-u Rijeka na Sušaku gdje je teško ozlijeđena bila dovezena nakon prometne nesreće koja se dogodila oko 13 sati na cesti između Mošćeničke Drage i Brseča.

Prema do sada utvrđenom mlada Nijemica upravljajući motociklom Harley-Davidson njemačkih nacionalnih oznaka kretala se od Plomina prema Opatij i nailaskom na kolonu vozila ispred sebe nije na vrijeme smanjila brzinu pa je udarila u stražnji dio automobila BMW pulskih oznaka. Nakon udarca vozačica je pala na suprotnu kolničku traku kojom je u tom trenutku iz suprotnog smjera naišao BMW slovenskih oznaka i udario u nju.

U besvjesnom stanju, s teškim ozljedama opasnim po život , motociklistica je prevezena na hitni trakt gdje je unatoč naporima liječnika tri sata kasnije preminula. Zbog očevida promet se dijelom ceste između Brseča i Mošćeničke Drage odvija otežano, uz naizmjenično propuštanje vozila.

Komentara 5

TO
Toni50
16:58 12.08.2012.

Šta tu komentirati ? Kako nešto malo razumno napisati u svezi toga ? Ja pojma nemam. Sa samo 23 godine takovo vozilo tako daleko od kuče žensko dijete... Željno posebnoga stila života osta več sada bez njega ! Pre strašno za familiju....

MO
modovisisajteMaraschino
19:47 12.08.2012.

ljudi pamet u glavu... ne uživa se u brzini... bolje 60 minuta kasnije nego 60 godina ranije...

AA
Aartur
20:33 12.08.2012.

Zastrašujuće je kojim tempom ta cesta guta živote. Nakon Plomina bi trebalo staviti neko upozorenje tipa: "Na ovoj dionici je do sad poginulo XX motorista. Vozite oprezno"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije