Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neregistrirano vozilo

Preminula nakon izlijetanja s kolnika: Vozačica (77) upravljala traktorom bez dozvole

traktor
Damir Špehar/PIXSELL
23.08.2021.
u 19:13

Uslijed nekontroliranog kretanja, prednjom stranom traktora naletjela je na zeleno raslinje uslijed čega je došlo do prevrtanja traktora

Vozačica traktora (77) smrtno je stradala jučer, 22. kolovoza, u prometnoj nesreći na području Svetog Ivana Zeline.

Upravljala je neregistriranim traktorom prije stjecaja prava na upravljanje motornim vozilom, navodi Policijska uprava zagrebačka. 

Kretala se kolnikom Ulice Omamno u smjeru jugoistoka. Dolaskom do lijevog zavoja na dijelu ceste gdje je uzdužni nagib u padu, sletjela je s kolnika na mekani teren sa zapadne strane kolnika na kojem je uslijed nekontroliranog kretanja prednjom stranom traktora naletjela na zeleno raslinje uslijed čega je došlo do prevrtanja traktora te je vozačica smrtno stradala. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije