Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
horor kod Novske
Povratak na članak

Preminula i treća djevojka koju je pokosio kamion u teškoj prometnoj na odmorištu

Podsjetimo, Ivan Filipović je okrivljen da je 7. lipnja oko 9.30 sati na odmorištu na 133. kilometru autoceste A3 kod Kutine u smjeru Zagreba skrivio tešku nesreću u kojoj su poginule dvije 14-godišnjakinje

Komentari 13

KI
Kixsb1
15:52 14.07.2019.

Članak sam samo preletio, te koliko sam uspio vidjeti, Ivan Filipović je napisano minimalno 3 puta, dok Ozrena M. (linarica) nisam vidio niti jednom u potpunosti napisano, čemu ovakva nejednakost?

VL
Avatar future Gohan
future Gohan
15:38 14.07.2019.

Krivosuđe, milicija i ostali... kriva je država i državni sustav... eto kao i onaj narkoman neki dan, s 150 km/h, u komuni, na liječenju, bilo je ispada i policija i liječnici, nitko ništa... neka vozi, i eto... žao mi je kad naleti na obične ljude, ništa se neće promjeniti dok takvi ne nalete na familiju nekog političara na Vlasti...

VL
Avatar Dr Evil
Dr Evil
15:15 14.07.2019.

Eto šta se desi kad ti nije dobro a gazda zatraži da odvoziš kamion još par sati.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
17:02 14.07.2019.

Strava svake nedjelje gine u prosjeku pet sest ljudi od idiota. Pola ih nezna vozit ili kupili vozacke.Pijano i drogirano..Ovdje u rus izite zakon ko ubije pjeska pijan ili drogiran trinest god zatvora vode ga. pa ce razmislit dobro. Vode ga odmah nema zalit se...jer kaze zakon ubio si sa umisljajen.. Znaci svjesno pijan vozis i ubijas po ulici. A ovu magarad sto biju ljude po ulican, Dvajest godina na rad.

VL
ZA
zagabria1
17:12 14.07.2019.

Ne dogodilo se nikome

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.