Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARLOVAC

Preminula 82-godišnjakinja stradala u prometnoj nesreći

sibenik, prometna
arhiva VL
15.01.2010.
u 11:49

Nesreća se dogodila u četvrtak u mjestu Čeglji u blizini Jastrebarskog, a ozlijeđena žena bila je prebačena u bolnicu u Karlovcu gdje je podlegla ozljedama.

U Općoj bolnici Karlovac preminula je 82-godišnja žena koja je stradala u prometnoj nesreći u mjestu Čeglji nedaleko od Jastrebarskog.

Nesreća se dogodila na staroj karlovačkoj cesti D505 u četvrtak oko 17.45 sati. Na 82-godišnjakinju je naletio BMW 318 kojim je upravljao 32-godišnji vozač, a pješakinja je cestu prelazila izvan označenoga pješačkog prijelaza. Unatoč intervenciji Hitne pomoći u bolnici podlegla ozljedama. 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
maxxxx
12:34 15.01.2010.

a kaj ti briješ? osjećaš se pozvanim komentirati, a nisi pročitao niti prvu rečenicu u tekstu stvarno je danas internet dostupan svakome

MA
maxresist
12:05 15.01.2010.

Niti jedna normalna ili moralna osoba nakon ubojstva dvije osoba ne može se vratiti starom životu,u ovom slučaju politici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije