Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bum, tras na otoku

Što se događa u Britaniji: Liz Truss ostvarila neslavni rekord, hoće li doći do smjene na vlasti

20.10.2022.
u 20:32

Radi se o nakraćem premijerskom mandatu u britanskoj povijesti, a razlog političkog kraha je nesnalaženje u ekonomiji.

Komentara 3

DU
Deleted user
01:23 21.10.2022.

rekord je rekord, vjecno zivi samo onaj ko ima rekord

XA
xaron
21:27 20.10.2022.

Najgora vlada igdje ikad. U jednom danu su zamračili 65 milijardi £ ( cijeli godišnji BP jedne Hrvatske ), i skoro uništili penzione fondove..Pokušala je progurati frakiranje u UK jer je uspješno u US (Tx). Pokazala je totalno nepoznavanje te metode koja možda i nije tako loša u jednom Texasu sa malom gustinom stanovnišrva, ali može biti katastrofalna za gusto naseljenu Britaniju. Dovoljno je bilo da pogleda barem jednu sliku sa jedne od fracking bušotina.

PR
prajdali100
20:55 20.10.2022.

Čuj " odletjela"! Žena se nije snašla,imala je nekoliko kardinalnih odluka,smogla je snage i rekla odlazim ! Kod nas je ovo nemoguće !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?