Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijerka Kosor:

Premijerka Kosor: Papa mi je rekao da se sprema za posjet Hrvatskoj

papa, jadranka kosor (1)
Foto: Vlada.hr
1/3
02.05.2011.
u 16:52

Predsjednica Vlade rekla je da je imala prigodu kratko porazgovarati s papom Benediktom XVI.

– Došla sam u ime Vlade, ali i svih građana Republike Hrvatske, još jednom zahvaliti Ivanu Pavlu II. za sve što je učinio za naš narod u najtežim vremenima – izjavila je jučer hrvatska premijerka Jadranka Kosor po završetku svečane mise beatifikacije pape Wojtyle.

Papa je mnogo učinio za našu samostalnost, za mir, a bio je povezan s hrvatskim narodom, posebno s mladima. Kosor je rekla kako je imala prigodu kratko razgovarati s papom Benediktom XVI. kojem je kazala kako se očekuje njegov dolazak u Hrvatsku na što je on odgovorio kako se već priprema za to putovanje.

Hrvatskim novinarima Kosor je izjavila i kako je za vrijeme svečane mise sjedila pokraj francuskog premijera Françoisa Fillona što je iskoristila za razgovor o ulasku Hrvatske u Europsku uniju. Na izlasku iz bazilike Kosor se susrela i s Manuelom Barrosom, kojem je također spomenula hrvatski ulazak u EU.

Komentara 16

ES
ESCjopa
17:54 02.05.2011.

kako to ona pita Barossa i ovog Fillona? helo, ven vi vil go tu jurop? ha, jes jes ! ?? samo nas sramoti

MA
malena27
17:31 02.05.2011.

9 I OCEM SVOJIM NE ZOVITE NIKOGA NA ZEMLJI, jer je jedan otac vaš, koji je na nebesima! 10 I ne dajte da vas zovu učiteljima; jer je jedan učitelj vas, Krist. 11 Tko je najveći među vama, neka budebude sluga vas! 12 Jer tko se uzvisuje, ponizit će se; a tko se ponizuje, uzvisit će se. 13 Teško vama, književnici i farizeji, licemjeri! Vi zatvarate kraljevstvo nebesko od ljudi, Vi sami ne ulazite, niti date da ulaze, koji bi htjeli, Matej 23, 9-13

OB
-obrisani-
22:47 02.05.2011.

Ona govori i francuski ? Blago nama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije