Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Premijerka Jadranka Kosor opsjednuta je odbjeglim Glavašem

Bjegunac koji sad živi u BiH kadšto tako dobro dođe premijerki koja je, na žalost, sve više nalik na svoga bjegunca Sanadera.

Komentari 12

KA
kajinx
22:33 19.11.2009.

Vlaisavljevićka, daj se primi ubojica Hrvatskog naroda iz vremena 1991. do 1995. Ima ih dosta da ih progoniš i dovedeš pred sud.

VL
OB
-obrisani-
20:14 20.11.2009.

Čitajući Ivkošićeve članke nameće mi se jedan jednostavan zaključak o tom živopisnom novinaru: očito je inteligentan, a da nije desničar bio bi uz to i pametan.......

VL
JF
jfk
12:37 24.11.2009.

Nije Glavaš spasio RH u Slavoniji nego podjednako ogromna požrtvovnost hrvatskih branitelja pogotovo u Vukovaru i velika nesposobnost vodstva armije koja nas je napadala.

VL
DD
DUVNJAK_DRAGO
14:07 24.11.2009.

HJFK_ne budi smješan , to ti je kao nije Glava pisala povijest već ruka. Bio sam u Osijeku u to vrijeme pa znam. MAO je rekao narod bez glave je pijesak na vjetru!

VL
SP
Spezispezi
08:17 20.11.2009.

Milane cijenim tvoje komentare - danas su one aktualne kao što su bila nekada u staroj Grčkoj Sokratove lekcije po trgovima. Ali radničko pitanje ipak nije pogođeno. Naime, u Hrvatskoj postoje radnici i \"radnici\", a radnici jučer nisu bili ispred barikada nego \"radnici\". Pravi radnici nemaju vremena za barikade, oni unatoč recesiji, novoj otimačini koja se zove neplaćanje ili nelikvidnost, rade i grade. Treba samo pogledati podatke koje je objavila i Svjetska banka pa će biti jasno koliko u Hrvatskoj ima pravih radnika a koliko onih patvorenih koji se kriju iza toga imena. Kod nas imamo sve u prividu: lažne radnike, lažne branitelje, lažne političare, pa i nekada čak lažne svećenike, a time i lažne prosvjednike. Svi se digli na tzv. harač - pa on je samo odraz pohlepe raznih prava i beneficija koje država kao majka dodjeljuje da se ne bi moralo raditi i zašto napadati taj porez a ne napadati npr. trošarine na automobile. Ista stvar - sve ide u državnu kasu iz koje se financira nerad i hladovina. Zvao se on harač ili trošarina nema razlike. Za prave radnike koji stvaraju novac i vrijednosti i jedno i drugo je isto - namet koji financira onu drugu veću polovicu Hrvatske - neradničku.

VL
DD
DUVNJAK_DRAGO
08:29 20.11.2009.

Glavaš u zatvoru je prioritet moćnika koji stvaraju ZAPADNI BALKAN. Glavaš u zatvoru biti će prioritet i svih stranačkih predsjedničkih kandidata ako dođu na vlast jer će biti \"dokaz\" njihove proeuropske orjentacije, dr Miroslav Tuđman kad je rekao da muu je nacionalni interes iznad ostalih međunarodnih orjentacija rekao je sve o tome. Dakle političkog sudovanja u funkciji stranih interesa više ne će biti a to znači ni sudskih lakrdija kojima JK dokazuje svoj služinski odnos prema naredbodavcima. Niti instant vjernici i domoljubi poput Bandića koliko god bombastično nastupali nisu imuni na zahtjeve moćnih. Uvijek se može reći \"Čuj pajdo pomogao bih ti ali nacionalni interes, znaš....\" Za dr Miroslava Tuđmana izdaja hrvatskih ratnih generala bila bi izdaja oca koji je sa tim ljudima donio nama slobodu! Tu je on jedini siguran !

VL
RA
ramirna
14:46 20.11.2009.

ivkošiću razočarao si me ipak si ti jedan od onih koji hoće sa jednom guzicom sjediti na dvije stolice ma vidi se da si imoćanin kao i ostali, razočarao si me ostani svoj do kraja

VL
GV
goran vrtaric
18:16 20.11.2009.

A mi smo opsjednuti Jadrankom Vlaisavljevic Kosor.

VL
MO
moral
16:34 21.11.2009.

Glavaš je spasio RH u hrvatskoj Slavoniji. Bio je čovjek, koji je osujetio i agresora i njegove sponzore EU moćnike, koji nikako ne mogu prežaliti, što Slobina kamarila nije uspjela slomiti, po svim analizama zlomoćnu RH. Ali, prvi predsjednik i isti Glavaš, nisu mislili tako i to im je najveći krimen. Zato se sudi Glavašu, zato što je osujetio zločinačku namjeru istočnih nam susjeda i njihovih sponzora. Zato svaka čast gospodinu Glavašu i treba mu dati sva odlikovanja za to. Međutim, postoji jedna stvar, za koju bi generala Glavaša trebalo javno suditi i osuditi na dugogodišnju robiju. A razlog je, što je doveo Jacinog šefa na čelo stranke i države, koji ju je skupa s Mesićem uništio, malte ne koliko i Slobini \"junaci\". Teško popravljivo iza ove dvojice političkih lopva i lažova.

VL
RA
ramirna
08:44 03.12.2009.

ivkošić je pukao ko lubenica nije premijerka Kosor opsjednuta glavašem nego upravo vi jadnici novinarčići u koje nažalost u posljednje vrijeme spada i ivkošić kraj svih reformi koje radi premijerka i kraj svih problema ivkošić piše izmišljene gluposti o navodnoj premijerkinoj opsjednotošću glavašem što naravno nema veze sa zdravom pameti nego jadnici novinarčići padaju u sjenu zbog ove krize pa se sada propinju na zadnje noge kako bi bili primjećeni i samo mi rijetki još ih čitamo iz čiste dosade jer nam je posao opao i sada imamo na žalost više vremena za čitanje gluposti jednog senilnog starca koji više nemože upamtiti ni početak rečenice

VL
RA
ramirna
08:47 03.12.2009.

a uza sve još me i ovaj jadnik cenzurira i svaku ocjenu preokreće u kontra ocjenu ,naime ja kliknem na pohvali a ono cenzor okrene u minus ili obratno

VL
OB
-obrisani-
17:20 03.12.2009.

Te priče o bjeguncima...dosta su diskutabilne. No ćini mi se da pravi stampedo tek slijedi....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.