Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči 300. obljetnice

Premijer Zoran Milanović sutra otvara Muzej Sinjske alke u Sinju

Zoran Milanović
Foto: Davor Javorović/Pixsell
07.08.2015.
u 16:28

Pratit će ga potpresdjednici vlade i ministri

Premijer Zoran Milanović otvorit će sutra, u subotu, 8. kolovoza u 11 sati Muzej Sinjske alke u Sinju

Pratit će ga potpredsjednik Vlade i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, ministar kulture Berislav Šipuš, ministar obrane Ante Kotromanović, ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras i ministar turizma Darko Lorencin.

>> Otvorenje Muzeja Sinjske alke

Komentara 10

BB
bblc
18:42 07.08.2015.

Jake li vijesti,hoće li 'elita' nakon toga zbrisati?

Avatar juricamesko
juricamesko
19:52 07.08.2015.

bahati zgubidan otvorit ce sutra u 11 muzej i zbrisati natrag u zagreb, a pretit ce ga desetak njegovih uhljeba i potrckarala. bas me zanima hoce li imati hrabrosti pojaviti se na alci u nedjelju da se uvjeri koliko je omiljen kod naroda njegove cetinske krajine ili ce se ponoviti Knin odnosno bezanija.

HR
hromcan
19:41 07.08.2015.

Nebi on ali još malo i izbori su.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije