Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprike građanima

Premijer: Uprskali smo! Nije nam to trebalo! Pogriješili smo!

Zoran Milanović, portal
Filip Brala/PIXSELL
05.03.2013.
u 13:54

– Ispričavam se biračima i građanima – danas je u Petrinji razloge i isprike redao predsjednik SDP-a Zoran Milanović u vezi s kašnjenjem objave financijskog stranačkog izvješća za 2012. godinu.

– Uprskali smo! Nije nam to trebalo! Pogriješili smo! Došlo je do nesporazuma! Ispričavam se biračima i građanima – danas je u Petrinji razloge i isprike redao predsjednik SDP-a Zoran Milanović u vezi s kašnjenjem objave financijskog stranačkog izvješća za 2012. godinu.

Ponovio je jučerašnje objašnjenje da je jedini razlog što je odgovorna administrativna djelatnica hitno završila u bolnici.

Milanović smatra da prekršaj zakona nije kazneno djelo nego administrativni propust, za koji bi bilo dobro da se može platiti prema broju dana kašnjenja s objavom izvješća.

O najnovijem slučaju građevinskog zemljišta u Istri koje se povezuje s ministrom turizma, predsjednik Vlade kazao je da je ujutro razgovarao s Veljkom Ostojićem i očekuje daljnja objašnjenja jer o nizu detalja nema sve podatke.

– Vjerujem koalicijskom partneru IDS-u i ministru osobno, ovo su njegove privatne stvari – rekao je Milanović.

>>I DIP prijavio SDP DORH-u, prijeti im novčana kazna

>>SDP priznao da je lagao, Opačić: Neke informacije nisu bile točne

Komentara 72

ZJ
zjerko44
22:45 06.03.2013.

dobro je trenirat treba bit spreman na sve nek pokusa skocit iz aviona bez padobrana pa nek se kasnije ispricava

AN
ANM
14:59 05.03.2013.

Sva sreća da smo smanjili plaće 3% sad nebi imali za kaznu !

DR
drugPlenky
18:14 05.03.2013.

Za ovo branit moraš imat dooobar stomak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije