Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zimbabve

Premijer se oženio iako mu 
je sud to zabranio

zimbabve premijer (1)
AFP/Pixsell
16.09.2012.
u 19:58

Naime, sudsko vijeće dobilo je videosnimku na kojoj je jasno vidljivo kako se premijer prije nekog vremena prema plemenskim običajima oženio Locardijom Karimatsenga

Koliko je zimbabveanski premijer Morgan Tsvangirai uspješan kao političar veliko je pitanje, no koliko je uspješan kao ljubavnik, očito da nema nikakva spora. Šezdesetogodišnji predsjednik vlade oženio se u subotu tridesetpetogodišnjom Elizabeth Macheka iako mu je zimbabveanski sud to izričito zabranio. Naime, sudsko vijeće dobilo je videosnimku na kojoj je jasno vidljivo kako se premijer prije nekog vremena prema plemenskim običajima oženio Locardijom Karimatsenga, a svoj zahtjev za zabranu braka podnijela je i Nosipho Shilubane koja je podastrla dokaze da se premijer s njom zaručio prije nekoliko mjeseci. Unatoč zabrani, Tsvangirai je održao vjenčanje iako ono nije službeno provedeno u matičnim knjigama. Braku se protivi i predsjednik Robert Mugabe, inače premijerov politički oponent.

– Sve su to namještene optužbe koje su iskonstruirale kolonijalne obavještajne službe. Zavidni su jer rušim Mugabeovu vladavinu – tvrdi je Tsvangirai.

Komentara 3

BO
BobCat
21:09 16.09.2012.

mogli ste malo istrazit i napisat zasto je tom covjeku zabranjeno ozeniti se...

TT
The Time of Troubles 1612
21:09 16.09.2012.

Sve je to sporedno sto vi pisete o njemu i sporedno je ako napisete da predsjednik Juzno Africke Republike Jacob Zuma ima legalo sest zena, bio optuzen za silovanje i kriminal i da je pucao na radnike i rudare [ 35 ubijeno ] Mozete pisati i o rezhimu u Swazilandu gdje kralj ima legalno 14 zena i to sve narod izdrzava placanjem poreza Zato jer oni nisu u fokusu Amerike i Britanije za destabiliziranje. Njihova meta su zemlje koje jos nisu njihovi sateliti kao Rusija, Iran, Kina... njihova meta napadaja i demoniziranja je Putin zato jer je faca, zato jer je prva liga. Zato jer je bolji od njih.

LP
Lebron Petrovic
13:47 17.09.2012.

Ajme meni, ovom samo rogovi fale !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije