Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi posjet BiH
Povratak na članak

Premijer Plenković sljedeći tjedan u Mostaru

Prvoga dana posjeta predsjednik vlade sastat će se s hrvatskim članom Predsjedništva BiH Draganom Čovićem, predstavnicima Hrvatskoga narodnog sabora te čelnicima većinskih hrvatskih županija

Komentari 5

Avatar croatxl
croatxl
23:15 02.04.2017.

Koliko ce sada biti uhapseno Hrvatski branitelja u BIH,potpuno nepotrebno

VL
DO
doktorica
08:20 03.04.2017.

pa mora posjetiti svoje HDZ glasače

VL
SI
siskic
22:28 02.04.2017.

plenki je najveće razočarenje koje se moglo i zamisliti. ne snalazi se u prostoru i vremenu. na prvom mu je mjestu krupni kapital, te tajkuni i oligarsi hrvatske ( lopovi ).a tek polovina ministara. užas.

VL
DO
domljani
23:36 02.04.2017.

možda ode u medugorje pitati gospu za savjet kako vratiti dospjele kamate

VL
TP
tugomir.pokas
23:00 02.04.2017.

Opet jedno vanjskopolitičko govnarenje pametnog Plenkovića.Tako je išao i u Ukrajinu, na dan Majdana da provocira Rusiju.A uskoro ni u Baranju neće moći ako ga ti isti Rusi ne pozovu.Premijer vodi vanjsku politiku prema svojem psihološkom profilu blefa i hohštapleraja.Divimvim se Petrini koji je javno izjavio da se radi o "bjelosvjetskoj vucibatini"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.