Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Omiljeni cvijet Ane Rukavine'

Premijer Orešković podržao akciju SDP-a

Tihomir Orešković
Foto: Twitter/SDP
1/2
09.04.2016.
u 12:59

Akciju, koja se danas održava diljem Hrvatske, podržao je i premijer Tihomir Orešković koji je tulipane kupio na glavnom zagrebačkom trgu

Forum žena SDP-a i zaklada Ana Rukavina udružili su se u akciji 'Omiljeni cvijet Ane Rukavine' koja se danas održava diljem Hrvatske.

Riječ je o akciji kojom kupnjom Aninog omiljenog cvijeta - tulipana pomažete rad Zaklade Ane Rukavine.

Akciju je podržao je i premijer Tihomir Orešković koji je tulipane kupio na glavnom zagrebačkom trgu i time dao svoj doprinos ovoj hvalevrijednoj akciji.

-I predsjednik @VladaRH kupio je omiljeni cvijet Ane Rukavine i podržao akciju Foruma žena SDP-a za @ZakladaAna- objavio je SDP na svom Twitteru

Inače, zaklada Ana Rukavina djeluje od 2006. godine s ciljem prikupljanja sredstva za razvoj Hrvatskog registra donora koštane srži

>>Tihomir Orešković: Hrvati su dobri inovatori, ali..

>>Orešković pitao ministra zdravlja je li bolje imati visoki ili niski tlak

Komentara 26

KS
Ksantipa
15:38 09.04.2016.

Svaki razborit i pametan čovjek podrži sve ono što je dobro, u bilo kojem pogledu, neovisno čija je ideja i u čijoj je organizaciji.

Avatar Idler 3
Idler 3
14:06 09.04.2016.

Našli ste i sirotu Anu ispolitizirat, pokoj joj duši !!! Jel važnija humanitarna zaklada i sve kaj ide uz nju il žene eSDePeja ???

OL
olrajt
15:37 09.04.2016.

.....bravo predsjedniče vlade!....lijep primjer kulturnog ponašanja prema političkom protivniku.....no drug Milanović će sigurno ukoriti aktivistkinje jer su pustile ustašu na štand(to je njegova riječ za novu vladu!..i Beus je to danas rekao)...obrisali ste mi sličan komentar!...zašto!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije