Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjetili se pada

Premijer Milanović na brodu, građani se zabrinuli: Ne skačite!

Milanović ophodni brod (1)
Foto: Facebook Vlada RH
1/5
08.06.2013.
u 18:10

Premijer se s ministrom obrane, načelnikom Glavnog stožera HV-a te zapovjednikom HRM-a ukrcao na ophodni brod Vukovar

Fotografije Zorana Milanovića s ophodnog broda Vukovar podsjetile su građane na nedavni pad premijera s oklopnog vozila prilikom posjeta petrinjskoj kasarni, te mu toplo preporučili: Ne skačite! Neki su i zapitkivali: Je l\' pao, je l\' pao?

Zoran Milanović u društvu ministra obrane Ante Kotromanovića, načelnika Glavnog stožera HV-a Drage Lovrića i zapovjednika Hrvatske ratne mornarice Roberta Hranja posjetio je ratnu luku Lora, te se ukrcao na ophodni brod Vukovar kojim su među ostalim obišli radarsku postaju na Lastovu.

Iz Vlade su priopćili da su, ulaskom u Europsku uniju, pred ratnom mornaricom , obalnom stražom, ali i pomorskom policijom novi izazovi u nadzoru mora i granice na moru, kao i pripreme za buduće zahtjevne obaveze očuvanja schengenske granice.

 >>Milanović: To vam je život – skočite, padnete, dignete se...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije