Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29.04.2014. u 12:00

Iako je riječ o najvećoj zamislivoj promociji Hrvatske ove godine, kako doznaje Jutarnji, predsjednik Vlade još nije siguran hoće li imati vremena za odlazak u Sao Paulo

Što je važnije od promocije

Zoran Milanović, predsjednik Vlade, dobio je pismo predsjednice Brazila Dilme Rousseff kojim ga poziva da bude gost na Svjetskom nogometnom prvenstvu koje otvaraju upravo hrvatska i brazilska reprezentacija. Iako je riječ o najvećoj zamislivoj promociji Hrvatske ove godine, kako doznaje Jutarnji, predsjednik Vlade još nije siguran hoće li imati vremena za odlazak u Sao Paulo jer, kako iz Vlade poručuju, premijer ima mnogo obaveza. Obaveze ga nisu spriječile da ode na ničim izazvani dvotjedni put u Australiju i Novi Zeland pa se nadamo da će i za Brazil naći vremena.

Korakom snažnim do ekskluzive

Neodoljivi šarm mutne slike mršavog Sanadera

Ivo Sanader, bivši premijer, pojavio se dva dana zaredom na ekskluzivnoj fotografiji najprije Slobodne Dalmacije, a potom i Jutarnjeg lista. Sanader je snimljen iz velike udaljenosti s leđa, vjerojatno mobitelom, za vrijeme dnevne šetnje u unutrašnjem dvorištu remetinečkog zatvora. “Korak mu je snažan i odmjeren”, zaključuje Jutarnji iz fotografije na kojoj Sanader hoda u crnoj trenirci, dok Slobodna ekskluzivno primjećuje da je “bivši premijer smršavio”. Za taj zaključak nije im trebala mutna, krišom snimljena ekskluzivna fotografija; dovoljno im je bilo promotriti Sanaderov hod i figuru dok svih ovih dana dolazi sjesti na optuženički stolac Županijskog suda.

Meandri birokracije

Došao u matični ured pa doznao da je mrtav već 15 godina

Arsen Bauk, ministar uprave, može se pohvaliti raščišćavanjem registra birača i uklanjanjem mrtvih duša iz raznih evidencija, ali meandri birokracije uvijek skrivaju neka iznenađenja. Tako je Zagrepčanin koji je došao u matični ured ovih dana doživio nemali šok kada su mu rekli da je već 15 godina – mrtav. Dok policija istražuje tko je zapravo muškarac pokopan prije 15 godina bilo bi zanimljivo istražiti i kako je sve to vrijeme živio čovjek kojeg je država odavno proglasila mrtvim.

Lukavi zastupnik

Kerum ne dolazi u Sabor jer mu sestra prenosi sve bitno

Željko Kerum, saborski zastupnik, objasnio je novinarki Slobodne zašto već dvije i pol godine nije došao na posao u Sabor. “Nevenka je u Saboru pa mi ona prenosi sve što je bitno”, lakonski odgovara najlukaviji zastupnik svih vremena.

Komentara 5

CA
campa
12:05 29.04.2014.

Milanović svakako mora ići na SP u Brazilu.Po onome kako se ponaša u Hrvatskoj postoji vjerovatnoća da u velikoj zemlji kao što je Brazil zaluta i tako spasi Hrvatsku državu.

Avatar Melankolija
Melankolija
14:07 29.04.2014.

Bilo bi jako glupo ne pojaviti se u Brazilu na otvorenju svijetskog prvensta, sjedeci pored Brazilske predsjednice, dok te gleda najmanje dvije milijarde ljudi. Hrvatska je premalena da bi tako nesto propustila.

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
14:27 29.04.2014.

Super... Barem smo izbjegli blamažu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije