Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspomena

Premijer bio u šopingu pa se sa zaposlenici slikao u kockastima kravatama

Foto: Vlada
1/7
14.07.2018.
u 20:15

Premijer Andrej Plenković pozvao je danas sve navijače da u što većem broju dođu u ponedjeljak na Trg bana Josipa Jelačića na doček naših nogometaša.

Dok je obavljao kupovinu namirnica u jednom trgovačkom lancu na Britancu zaposlenici su primijetili premijera Andreja Plenkovića.

Zamolili su ga da pozira s njima u kockastim kravatama i da im to bude uspomena na zajedničku podršku našoj nogometnoj reprezentaciji. Premijer je rado pristao i fotografirao se sa zaposlenicima.

On će naše nogometaše u finalu SP-a bodriti iz Zagreba, a danas je pozvao sve navijače da u ponedjeljak u što većem broju dočekaju nogometaše na Trgu bana Josipa Jelačića. Pozvao je premijer i poslodavce da zaposlenicima omoguće da odu na doček. 

>>Pogledajte kako premijer Plenković slavi s Vatrenima u svlačionici

Komentara 13

Avatar rubinet
rubinet
20:22 14.07.2018.

"Premijer bio u šopingu pa se sa zaposlenici slikao"..slikao se sa zaposlenici? je li to bio u Pirot ili Niš?

I1
ing-12345
08:40 15.07.2018.

"Premijer bio u šopingu pa se sa zaposlenici slikao u kockastima kravatama " Ovaj naslov me je podsjetio zašto sam nakon 20 godina pretplate ists otkazao Večernjem Listu: nepismeni novinari koji pišu ljevičarsku propagandu a od istraživačkog novinarstva nema ni slova i.

BR
brojevi
20:32 14.07.2018.

I?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije