Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Prelazio mračnu cestu i dospio pred jureći "golf"

pješak
Ivica Galović/PIXSELL
20.01.2010.
u 21:01

Na županijskoj cesti između Vranovaca i Trnjana kod Slavonskog Broda poginuo pješak

U prometnoj nesreći koja se večeras oko 18.30 sati dogodila na dionici županijske ceste 4202 između sela Vranovci i Trnjani, nedaleko od Slavonskog Broda smrtno je stradao 74-godišnji pješak MM.

Na njega je u punoj brzini naletio i na mjestu usmrtio osobni automobil "golf" slavonskobrodske registracije, a kojim je upravljao M.V.(35) iz Šušnjevaca.

Prema riječima istražnog suca brodskog Županijskog suda Stjepana Franića, koji je uz pomoć policijskih službenika obavio očevid na mjestu događaja, nesreća se dogodila kada je pješak posve mračnu cestu počeo prelaziti sa jedne na drugu stranu i vozač "golfa" prekasno ga je uočio.

Uslijed silovita udara pješak je prvo odbačen na vozilo, a potom u odvodni kanal pored ceste. Pješak je preminuo na mjestu, alkotestom je utvrđeno da vozač nije bio pijan, a kojom je brzinom vozio utvrdit će se istragom.

U vrijeme očevida promet tom cestom odvijao se usporeno i uz povremene prekide.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije