Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPOKON UHVAĆEN

Mladić prelazio granicu na Bajakovu pa iznenadio policajce kada su otkrili o kome se zapravo radi

Mjere sigurnosti na GP Bajakovo zbog epidemije koronavirusa
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
07.03.2024.
u 18:15

Osumnjičenik je danas uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske

Poslije sedam godina od počinjena kaznenog djela teške krađe policija je pronašla i privela počinitelja. Kako navode iz PU vukovarsko – srijemske policija je provela kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim državljaninom Velike Britanije zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe.

–Temeljem prijave o provali u obiteljsku kuću u Nuštru iz koje su otuđeni novac i nakit u svibnju 2017. godine, policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje i utvrdili identitet muškarca koji se dovodi u vezu s počinjenjem tog kaznenog djela. Budući da je bio nedostupan policiji, za osumnjičenim je raspisana potraga – pojašnjava policija.

Slijedom traganja, 25-godišnji državljanin Velike Britanije je uhićen jučer, 6. ožujka, na graničnom prijelazu Bajakovo te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, kojim je potvrđena sumnja da je počinio navedenu provalu u obiteljsku kuću i otuđio novac i nakit. Ovom provalničkom krađom je 61-godišnjaku, vlasniku obiteljske kuće, počinio materijalnu štetu u iznosu od više stotina eura. Osumnjičenik je danas, 7. ožujka, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

GALERIJA Jeste li se vozili ovom cestom u Hrvatskoj? Nema baš simpatičan nadimak

Mjere sigurnosti na GP Bajakovo zbog epidemije koronavirusa
1/8
Ključne riječi

Komentara 9

JE
Jegermeister
18:44 07.03.2024.

Baš zanimljivo. Lopova uhvatili na graničnom prijelazu dok u isto vrijeme isti granični prijelaz koriste osobe osumnjičene za ratni zločin. No nije za čuditi se jer ipak na vlasti je HDZ-SDS srpska koalicija koja je također odobrila da u policiji rade osobe koje su ubijale hrvatske civile u domovinskom ratu za što postoji video-dokumentacija i svjedoci. Naravno i u hrvatskom saboru također HDZ-SDS koaliciji su sjedili ili još sjede Srbi osumnjičeni za ratni zločin.

DR
dragob3
05:34 08.03.2024.

Državljanin Britanije dolazi iz Srbije? Pravi se Englez?

LO
lojtra1
20:51 07.03.2024.

Pretpostavljam da je "Mladić" kriminalčevo prezime?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije