Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Prelazak na euro jednostavan uz Hrvatsku poštansku banku i Hrvatsku poštu

Foto: Promo
1/2
29.07.2022.
u 12:14

Najveća mreža bankarskih usluga dostupna za pravodobnu pripremu klijenata za konverziju kuna u eure

Euro je jedan od najzahtjevnijih projekata za banke u kojem je najvažnija pravodobna priprema i informiranje klijenata o prelasku na novu službenu valutu. 

Hrvatska poštanska banka intenzivno se priprema za uvođenje eura, a svojim će klijentima osigurati sve važne informacije i preduvjete kako bi i oni na vrijeme bili spremni za promjene koje će nastupiti 1. siječnja 2023. 

Hrvatska poštanska banka omogućava jednostavnu pripremu i prilagodbu na euro kroz svoju uslugu Banka u Pošti.

Otvaranjem računa u Hrvatskoj poštanskoj banci ili u uredima Hrvatske pošte te polaganjem sredstava u kunama građani i gospodarstvenici već danas mogu biti spremni na prelazak na novu valutu. Ovo je i najjednostavniji način prelaska na jedinstvenu europsku valutu jer će sva kunska sredstva na računima biti konvertirana automatizmom bez naknade u euro 1. siječnja 2023. godine. 

Hrvatska poštanska banka je sa svojim strateškim partnerom Hrvatskom poštom omogućila bankarsko poslovanje u više od 1.000 poštanskih ureda u preko 800 mjesta diljem Hrvatske, među kojima su i ona najmanja i najudaljenija te svi naseljeni otoci gdje se bankarske usluge ranije nisu nudile.    

Bankarske usluge dostupne su građanima i poduzetnicima u centrima Banke i poštanskim uredima u svim dijelovima Hrvatske, a uključuju otvaranje računa HPB-a, obavljanje nacionalnog platnog prometa, ugovaranje internetskog i mobilnog bankarstva, depozita, kartica i ostalih proizvoda i usluga Banke. 

Jačanje strateškog partnerstva s HP-om kroz ovaj jedinstveni projekt dio je poslovne strategije HPB-a kao i društveno odgovornog poslovanja Banke s ciljem da se svima i u svim dijelovima zemlje omogući pristup financijskim uslugama pod jednakim uvjetima.   

Dostupnost mreže bankarskih usluga koju je Hrvatska poštanska banka omogućila svojim partnerstvom s Hrvatskom poštom od iznimnog je značaja za pravodobnu pripremu klijenata za konverziju kuna u eure.  

Detaljne informacije o uvođenju eura i uslugama koje se nude kroz projekt Banka u Pošti pronađite na internetskim stranicama Hrvatske poštanske banke www.hpb.hr

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije