Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oldtimeri

Prekrasni vremešni 'ljubimci' zauzeli ulice Bjelovara

oldtimeri (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/23
28.09.2013.
u 16:21

U organizaciji Oldtimer cluba Classic Bjelovar na gradskom korzu danas je održan tradicionalni četvrti po redu promotivni susret oldtimera Bjelovar 2013.

U organizaciji Oldtimer cluba Classic Bjelovar na gradskom korzu danas je održan tradicionalni četvrti po redu promotivni susret oldtimera Bjelovar 2013.

Ovogodišnji susret pred zgradom bjelovarske Gradske uprave okupio više od 70 vremešnih ljubimaca na četiri i dva kotača. Nakon što su brojni građani razgledali i divili se već zaboravljenim automobilskim i motociklističkim primjercima, karavana oldtimera zaputila se na promotivnu vožnju koja je pokazala da vremešni limeni ljubimci nisu samo za razgledavanje nego da se pod njihovim haubama krije još dosta snage. Manifestacija je održana u povodu Dana Grada i Dana bjelovarskih branitelja, a otvorio ju je bjelovarski gradonačelnik Antun Korušec.

>>Ne zna se koji je očuvaniji: Oldtimeri prodefilirali Zagrebom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije