Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Vozio ženu na porod u bolnicu pa BMW-om usmrtio studenta

očevid,policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
22.01.2015.
u 09:40

Iako su sudjelovali u prometnoj nesreći, posljedica za majku i dijete nije bilo.

Pješak (23) iz Đakova poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se u utorak oko 20.55 sati dogodila na raskrižju Zrinske i Horvatove ulice u Slavonskom Brodu.

Na njega je BMW-om naletio 25-godišnji vozač, koji je u tom trenutku preko pune razdjelne crte neprilagođenom brzinom pretjecao autobus. Tako je udario u mladića koji je na obilježenom pješačkom prijelazu prelazio kolnik, zadavši mu teške tjelesne ozljede kojima je podlegao nekoliko sati kasnije u brodskoj bolnici. Vozač je kazneno i prekršajno prijavljen.

Kako piše Glas Slavonije, 25-godišnji vozač iz sela pokraj Slavonskog Broda žurio je u bolnicu vozeći suprugu na porođaj. Iako su sudjelovali u prometnoj nesreći, posljedica za majku i dijete nije bilo. Stradali pješak je studirao na Strojarskom fakultetu u Slavonskom Brodu.

>> Nesreća na A3: Pješak poginuo u naletu automobila

Komentara 21

Avatar dr. Evil
dr. Evil
10:11 22.01.2015.

kad je pješački prijelaz ispred autobusne stanice koja je na cesti (bez ugibališta) treba pet puta provjeriti jer nikad ne znaš kad će netko doletiti velikom brzinom da pretiče bus. Koliko već takvih pješaka odozdo gleda travu...

GO
gogs0302
17:32 21.01.2015.

Još jedan izgubljeni mladi život zbog neodgovornog vozača. Koja svrha što je vozač prijavljen, kad su suci puni samilosti prema vozačima koji su nekome oduzeli pravo na život. Svi se oni izvuku s uvjetnim, ili kaznama ispod zak.min.-npr.Mačešić- s 1,89 al.projurio velikom brzinom kroz crveno i usmrtio mladića od 22 god. Mačešić je već imao 35 prekršaja, a mladić ni jedan. Bez obzira na brojne prekršaje Mačešić je nagrađen je s 2god.zatvora, a min.je 3. I sve dok su suci tako blagi prema pijanim i neodgovornim vozačima, do tad će oni divljati i ubijati nedužne sudionike u prometu. Sućut obitelji.

MX
Mister X
16:50 21.01.2015.

Na pješačkom pogaziti čovjeka na smrt - ništa ispod 10 godina ! Iako se radi o nesretnom glupom događaju ali kobnom ... Ne o ubojstvu kako poneki siromašni pješaci koji nemaju i ne mogu si priuštiti automobil; žele vole da opisuju ovakve užasne nemile događaje !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije