Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Preko NATO puta Srbin postaje ‘predsjednik vlade’

BiH je, čini se, konačno na dobrom putu da dobije novu državnu vlast, i to 415 dana nakon izbora. Ako se dogovor stranaka izjalovi, jasno je da će ova nedovršena država potonuti u još dublju krizu

Komentari 4

WI
wimniannannia
11:42 26.11.2019.

Fascinantno je da NATO pakt prima u svoj korpus zemlju koja se zalaze za politicki islam s krajnjim ciljem instaliranja Serijata na vlasti? Svatko moze pogledati arapske i islamske stranke u wikipediji, u cijem se drustvu nalazi SDA, stranka Bakiraira Izetbegovica, a evo sto veli wikipedija za sto se oni zalazu : '' Islamska stranka je politička stranka koja promiče islamizam ili islamski fundamentalizam. Cilj islamske stranke je općenito izgradnja Islamske države sa šerijatom kao izvorom pozitivnog prava. Islamske stranke mogu imati vrlo različite tendencije: od progresivizma do najekstremnijeg fundamentalizma. ''- izvor italijanska wikipedija. - U svakom slucaju stranka Bakira Izetbegovica se zalaze za politicki islam, i oni to uopce i ne kriju, u wikipediji otvoreno navode da im je ideologija Islamizam. Pa kako je moguce da NATO pakt prima u svoje drustvo ovakvu drzavu? Onda se netko cudi kada Macron kaze da je NATO pakti na izdisaju?

VL
IK
ikbmibm
00:44 29.11.2019.

Što Dačić laze svaki dan , uvjeravajući srbe da nije potpisao ulazak u Nato

VL
Avatar southman
southman
09:48 26.11.2019.

BiH u kojoj su hrvati potpuno ravnopravan narod i njena integracija u EU je apsolutni hrvatski nacionalni interes. A put u EU za sve države članice ide preko NATO-a, pa tako i za BiH.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.