Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIJUMČARIO ROBU

Preko granice švercao lažnjake Levisa, D&G-a, Armanija, Guccija...

bomba gradsko poglavarstvo (1)
Željko Lukunić/PIXSELL
19.04.2011.
u 10:14

Muškarac (42) iz Srbije pokušao je prošvercati 20 remena, 20-ak marama, 10-ak stolnjaka i 70 pari cipela

Na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Bajakovo, pri ulazu u Hrvatsku iz Srbije, policijski službenici, kontrolom osobnog automobila srpskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 42-godišnji srpski državljanin, pronašli su veće količine odjevnih i uporabnih predmeta za koje je utvrđeno da se radi o krivotvorinama poznatih robnih marki Levis, D&G, Armani, Gucci i Calvin Klein, priopćila je jutros Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

Kako nam je rekao glasnogovornik PU Luka Barunčić, riječ je o 20 remena, 20-ak marama, 10-ak stolnjaka i 70 pari cipela. Sva roba je oduzeta, a 42-godišnjak je uz kaznenu prijavu doveden u Općinski sud u Vinkovcima radi počinjenog kaznenog djela povrede prava industrijskog vlasništva i neovlaštene uporabe tuđe tvrtke.

Ključne riječi

Komentara 1

TH
thekurcula
23:08 19.04.2011.

Razgovaraju dva cigančića o belosvetskim događajima. Prvi: - Jesi čuo da je umro Versaći? Drugi: - Koji? Baš original?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije