Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20-godišnjak iz V. Brega

Preko Darkneta nabavio krivotvorene novčanice

euri
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
25.11.2019.
u 14:32

Protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom iz Varaždin Brega koji je od travnja do kolovoza 2018. godine u više navrata preko internetske platforme Darknet nabavio više komada krivotvorenih novčanica od 50 eura.

Protiv osumnjičenog podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo krivotvorenja novca.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
lazovcina
17:15 25.11.2019.

Pa sta onda, bitno da nisu krivotvorene kune. Sta vas briga za tudje monete. Uz to nigdje ne pise da ih je stavljao u promet, a sto je njihov kolekcionar, to je njegova stvar. Netko sakuplja kuhinjske salvete, pa ne ide zbog toga u corku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije