Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULTRAKONZERVATIVCI
Povratak na članak

Preko 3 tisuće svećenika traži da se papa proglasi heretikom

Među ostalim optužuju ga da je izazvao jednu od najgorih kriza u povijesti Katoličke Crkve zbog nedovoljne borbe protiv pobačaja te prevelikog prihvaćanja homoseksualaca

Komentari 48

BA
bakulušić
16:21 04.05.2019.

Širenjem lažnih vijesti i izvrtanjem poruka pape Franje, mediji postižu cilj a konačni im je cilj izazvati raskol u Crkvi. Ljudska naivnost je bezgranična a u svemu tomu ohrabrujuće je to da Crkva nije samo ljudska tvorevina i da Dug Sveti bdije nad njom. Kao što je rečeno: - Ni vrata paklena je nećenadvladati! A mi vjernici moramo i trebamo ustrajno moliti i živjeti svoju vjeru. To je jedino ali vrlo moćno oružje.

VL
I1
ing-12345
16:38 04.05.2019.

Puna podrška za smjenu komunista kojega nazivaju papa Franjo.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
21:11 04.05.2019.

rekao bih i nadodao ko je ispravan i bezgrješan nek prvi n baci kamen ali ne gospodo moja svečenici i svi uzvanici među vama samima ima bezbroj takvih koji krše sva pravila crkve i pod lažnim nečim sad uzvračate ii udarate sami sami po sebi i sram vas bilo odkad je svijeta i vjeka i opisano vam je u svetom pismu i osuđivano grijesi ali se ipak uvjek to činilo a sad opet počinjete radit raskol sami među sobom radi čeg pa nije li sam papa taj upravo koji bi mogao i trebao osudit sve vas zajedno s menom neko to ne čini a vi pod krinkom vjere uzdrmavate i potkopavate sami sebe i počinjete radit raskol i zato bi bilo najbolje za sve vas koji ste počeli potpisivat te sramotne stvari da umuknete i razmislite jer narod vam može okrenut leđa zar je grijeh nešto reči i pokušat napravit mir i pomirbu za mene nije nego je veči grijeh vaš koji počinjete narod bunit u ime čeg niti sami niste svjesni i do čeg to može dovesti sjetite se ratova iz povjesti u ime vjere protestanti i katolici koji su upravo takvi kao vi izazvali a narod je ginuo zna se za kog za vas i dal je to krščanski i pošteno prema svojoj brači sudite a sudija vam je svima nad glavom zajedno s menom i ne znadete časa niti trena kad če vas svemoguči svedržitelj zajedno s menom osudit i koliko li če vam bit dano još da živite u izobilju ili miru a da ne strahujete za svoje bjedne živote jer kako ja znam reči sam hvalim te bože makar ti do moje hvale nije stalo jer iovako je sve tvoje pa i ovaj moj jadan i bijedan

VL
LA
larala
08:43 05.05.2019.

papu žele proglasiti heretikom, heretici koji su uzrok sve manjeg broja vjernika. oni koji dugi niz godina zataškavaju pedofiliju i štite pedofile u crkvama, okomili se na papu franju jer želi stati na kraj zločinima nad djecom koje provode nakaze skrivene iza svećeničke odore.

VL
AM
AMD------------------------
16:55 04.05.2019.

te tri tisuce nisu procitale sveto pismo ! oni su se vec odrekli radosnih vijesti-sumnjam,da su ih ikada i razumjeli !

VL
TT
TTjac
15:52 04.05.2019.

Sotona se neće lako predati. Franjo, izdrži ili ode katolička crkva u p.m.

VL
DU
Deleted user
06:19 06.05.2019.

prvi i jedini papa kojeg poštujem i kojem se klanjam . namjesnik svevišnjeg koji mu vjerno i odano služi , kojem nije važna moč , bogatstvo , koji je vidio da je crkva skrenula moralno van postulata koje smo dobili na kamenim pločama . razvratnici i đavolji sluge unutar crkve boje se za opstanak . stvarno je došao trenutak da se ckva očisti i obnovi u ono što joj je bilo namijenjeno Kristovim naukom.

VL
Avatar Asterix
Asterix
19:55 04.05.2019.

Trebali su još napisati da im se ne sviđa to što Papa bez ustezanja osuđuje pedofiliju unutar Crkve.

VL
Avatar Alfa_pro
Alfa_pro
20:25 05.05.2019.

Vjerovatno je navukao bjes na sebe, sto je radikalno protiv pedofila ):

VL
KO
komar64
20:40 04.05.2019.

Uhljebima i profiterima se uzdrmale pozicije.

VL
Avatar dovidovic
dovidovic
00:02 05.05.2019.

Proći će i njegovo. Dizala se Crkva i poslije gorih papa.

VL
Avatar Alfa_pro
Alfa_pro
20:27 05.05.2019.

Ovo je najveci vic stolljeca ** te prevelikog prihvaćanja homoseksualaca ** I to kazu svecenici ? Hahahahahaha.

VL
SM
san.martino
21:09 04.05.2019.

Ovog papu je sam Bog poslao da spasi sto se jos spasit da!

VL
SA
samobalic
07:17 05.05.2019.

Panika je zvladala u redovima gay-popva i crkveni lopova,pravi Katolici ne mrze ni jednog papu,ali oni katolici-lopovi se osjecaju ugrozeno.

VL
CH
chanchir
22:05 04.05.2019.

sve ce bit onako kako Bog hoce,baren bi tako trebalo bit.prema tomr,samo opusteno,vjernici.ca se sekirate

VL
OV
Ovozemaljski
17:51 04.05.2019.

Crkva ima šansu preživjeti jedino ako Papa uspije iz Crkve izbaciti te ultra konzerve, svi koji razmišljaju kao te konzerve su zlo za Crkvu i čovječanstvo,.primitivni jednako kao i oni Talibani iz tkz. islamske države!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.