Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENO PISMO
Povratak na članak

Preko 200 austrijskih liječnika protiv obveznog cijepljenja zbog navodne štetnosti

Austrijski liječnici traže od Szekeresa da odmah podnese ostavku.

Komentari 50

DU
Deleted user
14:35 18.12.2021.

Primjer njemačka se voli pozivati na Roberta koha a jedan od njegovih postulata kaže ako nema simptoma nema bolesti dakle kažnjavati zdrave ljude jer se nisu cjepili nema znanstvenog utemeljena

VL
ĆO
Ćovijek
14:41 18.12.2021.

200 ih je potpisalo. Zanimljivo bi bilo znati koliko ih tako misli. Možda sam u krivu, ali mislim da popriličan broj.

VL
KI
kimi
14:59 18.12.2021.

"Napomenuo je kako u Velikoj Britaniji već otvoreno priznaju ono što se u Austriji prešućuje, a to je, kako je četvrti val, val cijepljenih..."uz podatak da je juče bilo preko 93.000 zaraženih u Britaniji što je apsolutni rekord do sada stvarno ne znam šta još treba objašnjavati u vezi ove stravične kampanje za cepljenje. Kao što je lepo napisano u članku ko zna šta nas čeka posle 5 godina od primljene vakcine

VL
DU
Deleted user
17:48 18.12.2021.

... A gdje su naši doktori ? Uvukli se u mišje rupe i šute i klimaju politici.

VL
DU
Deleted user
14:55 18.12.2021.

Bolje je onda doktorima u siromašnim zemljama nego razvijenim jer radi drugačijeg stava kako kažu, prijeti im se otkazima, visokim novčanim kaznama, kao i oduzimanjem liječničke licence za rad. I posljedično prvotnom, podijelio se i običan narod pa omalovažavanja i bukvice držimo jedni drugima kao da smo popili svu pamet svijeta. Jedne se je umjetno podignulo pa su si pripisali visoku inteligenciju, a druge unazadili pa su kao zaostali jer im fali inteligencije. Jadna nam majka svima skupa.

VL
KA
Kakodane
20:51 18.12.2021.

Zasto se brise komentar: "Zarazila me osoba potpuno cjepljena. Čitavo vrijeme se slobodno kretala, dok sam se ja stalno testirao. Osoba koja me zarazila imala je izraženije simptome od men i mlađa je od mene."?

VL
TR
trpimirprvi
15:20 18.12.2021.

Dosta fašizma. Potpiši referendum još danas zadnji dan.

VL
CO
Cogito
16:40 18.12.2021.

Ovo me baš raduje. Konačno. Mislim da bi bliska budućnost mogla ovako nekako izgledati. Mjehurići se pojavljuju na površini. Svi s nestrpljenjem iščekuju što će izroniti. Gle - evo je! Istina izranja i širi svoj sjaj širom "ravne zemlje". Nemilosrdno proganja one u službi laži i prži ih svojim blještavilom. Nikakav zaklon im ne koristi, toliki je njen sjaj da prolazi kroz sve prepreke. Kao pod svjetlom reflektora obasjava i pokazuje na sluge zla. Oprašta zavedenima koji nisu znali da čine nešto loše, a kreatore zla i one koji su ga provodili izvodi pred lice pravde. O kako velik dan za planet Zemlju!

VL
RO
Ron
16:09 18.12.2021.

@vrh vlast ima odgovornost, a mi imamo pravo. Ali čak ni vlast, već država. Mi nemamo nikakvu odgovornost niti ćemo ikada biti odgovorni za išta od ovog. Ako im fali kapaciteta nek iskeširaju pare pa će biti i sestara ii doktora i kreveta. Jedini argument koji vam je preostao je potencijalni manjak kapaciteta, a trenutno to uopće nije ni problem.

VL
GA
galus92
23:24 18.12.2021.

Sve očiglednije postaje to, da je sve što se tiče ovog stanja započelo u Americi i kako izgleda u Americi bi moglo i završiti. Naime, Joe Biden izdao je zapovjed, da se moraju cjepiti svi Amerikanci, koji su zaposleni uu državnoj službi, znači i svi pripadnici američke vojske svih rodova. Ali osim toga što su suci u mnogim saveznim državama blokirali Bidenovo naređenje ( jer tamo su suci neovisni i narod ih neposredno bira,) otpor cjepljenju nastao je i u američkoj vojsci, koja je vrlo dobro upoznata sa velikim brojem nuspojava pa i smrti nakon cjepljenja cjepivom proti Cov.19. Na primjer, pilotima vojnih aviona, koji su cjepljeni, njihovi liječnici ne dozvoljavaju da lete zbog pojava miokarditisa kad lete na velikoj visini i sve u svemu, izišli su pred predsjednika Bidena sa tezom, da bi cjepljenjem vojna snaga američke vojske bila jako umanjena. Biden se sada nalazi na velikim mukama, što da uradi, jer sjedne strane na njega pritišću savjetnici, kao onaj Anthony Fauci i neki poznati mediji da nastavi cjepljenje po prvobitnom planu, a vojska već priprema tužbe, protiv američkog ministarstva obrane i od tog raspleta će biti ovisno, kako će se ta kriza rasplesti. Ako američka vojska uspije u svom protestu protiv cjepljenja, to će biti veliki poraz za farmaceutske korporacije a pokazat će i drugima put za zaustavljanje tog ludila sa tim umjetno prouzročenom pandemijom

VL
Avatar Foton
Foton
05:42 19.12.2021.

Potrudio sam se pro naci koliko je lijecnika u Austriji, oko 47000. Dakle 99.5% austrijskih lijecnika nije porpisalo ovaj zahtjeva . Vjerojatno stariji gosponi, mozda Alzheimer’s, ali odusevili cro antivaxere

VL
Avatar MK3
MK3
18:34 18.12.2021.

Reče Zekanović, sve glupi ravnozemljaši...

VL
ED
edgar2
15:35 18.12.2021.

Andreas Sönnichsen rođen u Hamburgu 1957.g., a od 2018. g. bio je profesor je Opće medicine na Sveučilištu u Beču...uključen je u stranku DieBasis koju mnogi politolozi i medijski izvještaji smatraju kao paravan za Querdenker pokret, protivnike lockdown-a i aktivista protiv cijepljenja....!? Liječnici koji to podržavaju vjerojatno se bave alternativnom medicinom i ezoterijom...?

VL
DU
Deleted user
15:00 18.12.2021.

Svi koji su tako otvoreno protiv obaveze cijepljenja trebaju potpisati da preuzimaju na sebe odgovornost za potencijalni kolaps zdravstva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.