Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve manje nade

Prekidaju potragu za Miškićem i drugim pomorcima: 'Tri dana nismo našli novo tijelo'

Tegljač Bourbon Rhode koji je potonuo u nevremenu
Foto: Bourbon Offshore
04.10.2019.
u 23:17

Nakon tjedan dana potrage, vrijeme za preživljavanje čovjeka na moru, čak i opremljenog, uvelike je premašeno, rekao je direktor tvrtke Cross Antila Gvajane

Vlasti Martiniquea objavile su kako se prekida potraga za pomorcima nestalima nakon nesreće broda Bourbon Rhode, među kojima je i Šibenčanin Dino Miškić, koji je upravljao brodom.

- Nakon tjedan dana potrage, vrijeme za preživljavanje čovjeka na moru, čak i opremljenog, uvelike je premašeno. Od 1. listopada nije se moglo naći novo tijelo - rekao je Philippe Bricquer, direktor tvrtke Cross Antila Gvajana, prenosi portal Le Marin.

- Sada ćemo emitirati EGC poruke brodovima koji prelaze zonu potonuća. Na njima je da postave prilagođeni sat i da nam pošalju bilo koji novi element - dodao je.

U potrazi su sudjelovali 12 trgovačkih brodova, nadzorna fregata te francuski i američki zrakoplovi.

Brod registriran u Luksemburgu potonuo je uslijed uragana 26. rujna. Troje je članova posade, četvero ih je preminulo, a sedmero ih se vodi kao nestalo.

 

Ključne riječi

Komentara 2

CR
CroZrakomlatNo1
08:20 05.10.2019.

U svjetu je daleko najveci % osoba u odnosu na cjelu naciju, na odgovirnim pozicijama bas Croata! I tako se manifestira Božja odluka, da je Bog sebi ( nakon izdaje židova) izabrao povijestni i nebeski Cro narod za svoj narod!!!!! Sva najveca plovila na svjetu imaju za kapitana ili u posadi na najodgovorijim mjestima pripadnike od Boga izabranog naroda!!!

Avatar EtTore
EtTore
14:00 05.10.2019.

Amin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije