Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trostruko ubojstvo u splitu
Povratak na članak

Prekid veze sa stjuardesom iz Beograda Zavadlava je psihički uništilo

Filipu Zavadlavu se dogodila i ljubavna kriza koja ga je psihički dokrajčila. Naime, u ljeto prošle godine je na Hvaru upoznao djevojku iz Srbije s kojom je stupio u vezu

Komentari 5

ST
sttipe
17:46 27.05.2020.

Zavadlav je samo radio posao hrvatske policije, i pravosuđa. Šta misliš da je stavit na referendum nekoliko odgovora, šta bi narod u ovom slučaju, najprije odabrao?? U 90% slučajeva, -da mu vrate kalašnjikov, sa 10 sanduka municije, i da mu daju i tenk!!! A to šta pusti mediji ne objašnjavaju šta je on sve proživljava prije nego je puka, nego ga apriori osuđuju, (na 40 godina, ka da nije puste ljude spasija), dokazuje da mediji moraju oblikovat javno mijenje da se čovik ne smi branit, i da su kriminalci zaštićeniji od svih ostalih!!! Da je ubija nevine, ne bi zazivali 40 godina, bolija bi ih "kuki", za njih!! Imao je sustav dugo godina vrimena, ubijene pozatvarat i preodgojit, i tako ih nitko ne bi morao ubit, da sam priživi!! Tebi mogu samo poželit takve na vratima svako 2 dana, da malo progledaš!!!

VL
IS
istinapakadbude
11:39 27.05.2020.

Sad bi mi kao trebali zaliti tog monstruma. Treba ga staviti na dozivotnu robiju. Nitko nema pravo oduzeti tudji zivot!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.