Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez dogovora

Pregovori Vlade i sindikata nastavljaju se u utorak

Vilim Ribić
Arhiv VL-a
19.11.2010.
u 18:42

Ribić je rekao kako ne mogu biti izigrani jer imaju plan aktivnosti, a to su najavljeni prosvjedi, opći štrajk i peticija za prijevremene izbore.

Večerašnji sastanak sindikata i premijerke Jadranke Kosor nastavlja se u utorak proširen s predstavnicima koalicijskih partnera vladajućih, jer HDZ ne može sam odlučiti o raspisivanju referenduma, izjavio je to Vilim Ribić neposredno nakon sastanka.

Na pitanje mogu li biti izigrani ako proračun do utorka bude donesen, a novca za referendum nema, Ribić je rekao kako ne mogu biti izigrani jer imaju plan aktivnosti, a to su najavljeni prosvjedi, opći štrajk i peticija za prijevremene izbore.

Dodao je da svi pregovori nose kompromis, da su sindikati otvoreni za raspravu, sve dok ona ne gubi smisao. Nije htio procijeniti čemu je premijerka sklona jer je u razgovorima bila vrlo oprezna.

Komentara 18

OB
-obrisani-
18:56 19.11.2010.

Sindikati su definitivno ušli u politiku. Prijete referendumom za prijevremene izbore. Bio bi red po demokratskim i parlamentarnim načelima da prijave svoju stranku i prikupljaju glasove na izborima. Ovako su samo kurve koje koriste sustav, i rovare iz pozadine.

Avatar comparator
comparator
19:10 19.11.2010.

Stjenica je mila majka prema ovim imbecilčićima.

99
999jakob
20:31 19.11.2010.

ove mrcine komun istice iz sindikata treba sljeci do gola i mlatit kaj se sposeru a onda opet mlatit zato kaj sus e sposralji, prokljece crvene mrcine i ljencuge komunisticke, ni jedan ne radi a zarade ko 5 radnika heheheheheheehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije