Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počelo razdruživanje
Povratak na članak

Sporazum o Brexitu bit će najsloženiji u povijesti

Brod zvan Brexit jučer je isplovio iz luke, nitko ne zna kakav ga put čeka no jasno je da će na cilj – a to je izlazak iz EU, stići za točno 648 dana

Komentari 6

DU
Deleted user
12:49 20.06.2017.

Hehehe, pogledaj Merkelicu , ona na svakog tako gleda..

VL
DU
Deleted user
09:28 20.06.2017.

Vidi ih kak' su simpa.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
11:29 20.06.2017.

znači , Uk neće biti članica Eu, ali se neće ništa drugo promjeniti. Morat će se pridržavati EU propisa, otvoriti granice za EU gradjane, uplaćivati novce u zajedničke fondove.

VL
SJ
Sve je uzalud
08:02 20.06.2017.

......................nailazeći svakodnevni terorizam će to još više usporiti.....................

VL
Avatar comparator
comparator
09:56 20.06.2017.

Vidim sličnost Britanije s USA po tome što je društvena klima na vagi između pouzdanja u sebe i onih globalističkih pogleda koji bi se slizali s svima ali da ipak odlučuju oni sami kako bi taj svijet trebao izgledati . Sliku o takvom svijetu ni sami nemaju ali ju žarko žele . Balansiranje političara između nejasnih želja demokrata i jasnih želja konzervativaca konstantno će se događati do god ne pobjedi neka ideja s vizijom budućnosti kojoj se za sada ne vidi ni najmanja klica tako da je društvo u krizi identiteta i to isto u Njemačkoj ,Britaniji ali i u Americi . Ilustracija članka je fantastični primjer svega što se događa i kao da simbolizira sjedinjenje politike i čakule bez neke bitne teme jer se teme raspršuju na sve moguće smjerove tako da nema poveznica ili ih je sve manje pa je i odvajanje Britanije gotova stvar .

VL
TI
Ticic
13:28 27.06.2017.

sve je to zamjena teza i skupo ce Britanija platiti izlazak iz Unije. Kako moze samo 3 milijuna EU drzavljana smetati drzavi od skoro 70 milijuna ljudi ? A sto je s Britancima koji zive po Spanjolskoj, Italiji, Grckoj i diljem EU-a ? Sve dok covjek uredno prima mirovinu, radi i placa porez, pridonosi gospodarstvu zemlje u kojoj radi. Ja sam dobio za 7 dana sve potrebne papire za rad u Njemackoj. Placam porez i od mene Njemacka ima direktnu korist. Kad me je moja drzava odbacila i ne trebam joj, morao sam se spasiti, pa pridonosim razvoju njemackog drustva, - umjesto svoje Hrvatske. Zalosno ! Ali, tema je Britanija. Dakle, Britanija ima zamjenu teza ; frustraciju prema trecim drzavljanima uvalila je Europskoj uniji. Imaju milijune ilegalaca iz Pakistana, Bangladesa, bivsih kolonija iz cijelog svijeta i odbojnost prema njima usmjerili su prema Uniji i izlasku iz nje. Ali, to ce ih kostati i raspada zemlje, jer nece Irci katolici u Sjevernoj Irskoj dugo cekati na referendum za ujedinjenje s Irskom (vec sad ih je vise od protestanata), nece Skoti dugo sve to promatrati skrstenih ruku, a samo je pitanje kad ce i Wales traziti da zeli biti neovisna drzava. Od velikog carstva ostat ce londonski pasaluk. To ce biti cijena njihovog izlaska iz EU.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.