Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izborni stožer

Pregovore o koalicijama za IDS će voditi Sponza

'24.08.2012., Rovinj - Giovanni Sponza gradonacelnik Rovinja. Portret Photo: Dusko Marusic/PIXSELL '
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
06.08.2015.
u 06:30

Okosnica programa projekt je nastavka gradnje Istarskog ipsilona te stavljanje u funkciju bivše vojne imovine

Nakon poruka predsjednika IDS-a Borisa Miletića da neće ulaziti u koalicije bez jasnog programa rada i konkretnih mjera za budući mandat Vlade i Predsjedništvo stranke potvrdilo je da će IDS za izbore eventualne koalicije sklapati isključivo na temelju konkretnog programa, odnosno, objašnjavaju, projekata koji jamče razvoj Istre kao regije i doprinose podizanju kvalitete života građana.

Za pregovore sa strankama koje su IDS-u potencijalni partner Predsjedništvo je ovlastilo tročlani tim u kojem su Giovanni Sponza, glavni tajnik, Tulio Demetlika, predsjednik Savjeta stranke, i Valter Drandić, član Predsjedništva. Formiran je i izborni stožer na čijem je čelu Sponza, a izborne će aktivnosti koordinirati deset koordinatora. Okosnica IDS-ova programa projekt je nastavka gradnje Istarskog ipsilona, mjere decentralizacije pri čemu kao najvažnije ističu decentralizirani model implementacije fondova EU te stavljanje u funkciju bivše vojne imovine.

Nastavkom gradnje Ipsilona osigurao bi se, objašnjavaju, posao za tisuću radnika sljedeće tri godine, veća sigurnost i bolja protočnost prometa, što je od velike važnosti za turizam.

>> Josipović, Čačić, PGS i IDS zajedno na izbore?

Komentara 1

DU
Deleted user
11:59 06.08.2015.

Jel to IDS napusta brod koji tone?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije