Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U KORENICI
Povratak na članak

Pregledali su ih liječnici iz udruga koje pomažu azilantima i bili su u dobrom stanju

MUP reagira na napise o tome da je u Hrvatskoj znanstvena fantastika zatražiti međunarodnu zaštitu te da se migrante drži u nehumanim uvjetima

Komentari 13

LA
larala
19:55 31.08.2019.

sa slike vidljivo koliko su jadni i u nehumanim uvjetima, tri žene sjede u smeću koje su vjerojatno same napravile i niti jedna da se digne i to počisti. policija bi valjda trebala čistiti za njima a, o šteti kojuu rade po lici provaljujući ljudima u kuće da i ne govorimo...gdje su tada ti tobožnji humanitarci koji ih brane, što ne obeštete vlasnike provaljenih kuća i ne pospreme za tim jadnicima kad ih već toliko žale.

VL
GI
giannimichelis
20:22 31.08.2019.

Nitko tko ilegalno uđe u zemlju nema pravo na traženje azila, jer ga se u slučaju odbijanja azila nema gdje vratiti. Dakle, mora se znati od kuda je došao. Po zakonu, azil se može tražiti samo na graničnom prijelazu, ili, ako je osoba već u zemlji, u policijskoj postaji ili centru za azilante, ali mora biti u zemlji legalno. Dakle, policija i država otvoreno krše zakon kad omogućuju kriminalcima koji ilegalno ulaze u zemlju traženje azila.

VL
VI
vidigal
00:03 01.09.2019.

asto ti muslimani uopce traze u EU??? nek ostanu u muslimanskoj bosni ili jos bolje u bogatoj arabiji!! to i je i blize itamo su medju svojima!!! Muslimani su nepozeljni u krscanskoj Europi

VL
DU
Deleted user
08:56 01.09.2019.

da skinu krpe i kapuljače sa glava imali bi čime pod prebrisati..... btw... čujem da azilanti imaju pravo na smještaj, hranu i odjeću i najmanje 2000 kn džeparca.. radnica Kamenskog nema, a mirovina joj je 1800 kn..

VL
Avatar Snijeg
Snijeg
20:56 31.08.2019.

Namjesto jedne strogo kontrolirane granice danas imamo 6 ne-standardiziranih "granica"...

VL
PR
prigorka
09:12 01.09.2019.

Kuda ce na silu, sto ocekivaju HOTEL sa 5 zvijezdica?

VL
Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
21:04 31.08.2019.

"...“svjedočili o hororu garaže i nehumanog postupanja..."___Ja im čak i vjerujem, mi imamo dugu povijest s garažama...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.