Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritika političara

Preduboki dekolte: Voditeljica dobila otkaz zbog ove haljine

Turska voditeljica Gozde Kansu dobila je otkaz zbog predekoltirane haljine
YouTube
10.10.2013.
u 22:31

Huseyin Celik iz vladajuće stranke ocijenio je haljinu voditeljice Gozde Kansu "neprihvatljivom". "Ne miješamo se, ali ovo je vrlo ekstremno", izjavio je Celik

Turska TV voditeljica "zaradila" je otkaz nakon što je jedan političar kritizirao njezin odabir haljine s dubokim dekolteom za televizijski nastup.

Huseyin Celik iz vladajuće stranke ocijenio je haljinu voditeljice Gozde Kansu "neprihvatljivom". "Ne miješamo se, ali ovo je vrlo ekstremno", izjavio je Celik u intervjuu.

Voditeljica smatra da je njezin otkaz politički motiviran. "Ovo je smiješno, jadno. Ovo je način na koji se oblačim i tako ću se i nastaviti oblačiti", izjavila je Gozde, piše news.com.au. "Dosta mi je rasprava o ženskim tijelima. Najlakša stvar im je bila žrtvovati mene, ženu. Nitko nije htio ići protiv političke volje", dodala je.

Iz TV postaje rekli su da su otpustili voditeljicu jer njezina prezentacija nije bila u skladu s načelima programa. Voditeljica kaže da u to ne vjeruje, a političar Celik se nakon svega branio na Twitteru. "Nikada nisam imenovao ni emisiju ni osobu. Mediji su izašli s imenima", zatvitao je Celik.

>> Mužu čestitala rođendan bujnim dekolteom: Dušo, čekam te

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije