Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regina M. Castillo
Povratak na članak

Predstojnica ureda UNICEF-a za Večernji otkirva detalje posebnog pilot-programa u Međimurju

Regina M. Castillo, predstojnica ureda UNICEF-a za RH, o pilot-programu Testiranje Jamstva za svako dijete koji se provodi u sedam zemalja među najugroženijim zajednicama

Komentari 1

Avatar Upitnik30
Upitnik30
10:07 14.08.2021.

Uz svo dužno poštovanje, programi ne mogu biti uspješni dok su roditelji, a ne odbacivanje od strane društva, glavni problem koji se ne rješava. Oni roditelji kojima je obrazovanje djeteta zadnja rupa na svirali, oni koji popiju socijalnu pomoć, oni koji šalju dijete prositi kada bi dijete trebalo učiti, družiti se.. oni koji neće organizirati ni rođendan u vrtu s jednim oblatna kolačem i sendvičima s podrigušom (tek toliko da dijete poziva i bude pozvano na rođendan) jer im je nebitno.. oni kojih se dijete prvo stidi i zato se povlači u sebe, a kasnije postane isto kao oni jer nije od koga imalo priliku naučiti bolje..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.