Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN LOVRINOVIĆ:
Povratak na članak

'Predstečajne nagodbe su plodno tlo za razvoj kriminala i korupcije'

Lovrinović ne vidi razliku između ekonomskih politika SDP-ovih i HDZ-ovih vlada od 1993. godine do danas

Komentari 4

FI
fileck
08:54 04.12.2014.

Hehehehe, pa u čemu je tu problem?! Upravo zato i jesu uvedene kako bi vladajuća kasta (crveni počeli, plavi će nastaviti) mogla što lakše i sigurnije haračiti!

VL
LU
lukabulic
09:54 04.12.2014.

pa naravno da će komunisti naći način kako na legalan način pljačkati -dok jedne progone zbog provizije danas partizani pljačkaju priko bonusa koji su ta ista provizija upakirana u drugi omot. sad se u zakon uvele predstečajne nagodbe za podobnepodobne ove ili one .ali u ovoj vladi nema onih svi su iz jedne stranke -partije kao i hns.. kako ivo kaže a čuli smo da je polovica hdz-a a ostali ipak postoje --što god ivo izjavi to repove ima-

VL
OG
Oger
11:15 04.12.2014.

Korupcija. Tko se tu jos cudi. Pa u Hrvatskoj zivi 10% postenih ljudi i 90% katolika.Peto mjesto u svijetu smo si zaista zasluzili.

VL
TH
than
09:56 04.12.2014.

Bo'me ni ovaj Lovrincevic nema neke bajne ideje za izlazak iz krize. Da se njegove sprovedu bio bi totalni kolaps. Zna se gdje je rjesenje. Ono je sve samo ne bolno, ali nitko ne zeli da njega opali po ledjima,, pa parazitiraj dok je domacin jos ziv.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.