Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u vinkovcima

Predstavljeni kandidati i program HDZ-a za lokalne izbore

mladen karlic,portal
Goran Ferbezar/PIXSELL
24.04.2013.
u 21:38

Moramo biti pripremljeni jer u EU Hrvatsku čeka 450 milijuna eura za razvijanje obnovljivih izvora energije za što moramo napraviti kvalitetne projekte, rekao je Ivan Bosančić

Danas su se prvo novinarima, a potom i svom članstvu predstavili kandidati koalicije u kojoj su osim HDZ-a, HSS, HSP dr Ante Starčević i BUZ, za dužnosti u gradu i županiji. Kao što je već i prije najavljeno, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Vinkovaca je Mladen Karlić koji je na čelu grada na Bosutu već četiri mandata, a sada juriša na peti s velikim izgledima da postane najdugovječniji gradonačelnik u Hrvatskoj. 

Kandidat za zamjenika gradonačelnika ispred kolacijskog partnera HSP dr. Ante Starčević je Tomislav Šarić koji je i do sada obnašao dužnost zamjenika, a novo lice ispred HDZ-a za zamjenika gradonačelnika je Ivan Bosančić, direktor tvrtke Eko sustav i stručnjak i promicatelj obnovljivih izvora energije, energetske učinkovitosti i ekologije.

- Moramo biti pripremljeni jer u EU Hrvatsku čeka 450 milijuna eura za razvijanje obnovljivih izvora energije za što moramo napraviti kvalitetne projekte i zato već i radimo na dokumentaciji kako bi iz fondova EU povukli novac koji nam je namijenjen - rekao je Ivan Bosančić ocrtavajući program svoga rada kao zamjenika gradonačelnika Vinkovaca.

- Ivan Bosančić po zanimanju je diplomirani ekonomist, gradski je vijećnik i član GO HDZ-a Vinkovaca, direktor poduzeća Eko-sustav i osoba koja će biti zadužena za pitanja gospodarstva u gradu Vinkovcima. Ovo je upravo spoj iskustva i mladosti i jedno osvježenje za Vinkovce s kandidiranjem Ivana Bosančića za jednog od zamjenika gradonačelnika Vinkovaca - istaknuo je predsjednik vinkovačkog HDZ-a Luka Burilović. Kandidat za župana, Božo Galić privodi kraju svoj prvi mandat koji je, prema ocjeni ne samo stranačkih kolega, dobro obavio pa se nada povjerenju glasača i drugom madatu.

- Imamo plan, ideje, a imamo i kvalitetne ljude koji ideje i planove mogu provesti u stvarnost. S druge strane, nesposobnost, nekompetentnost i neznanje odlike su sadašnje vlasti i na svibanjskim izborima ih moramo maknuti i spasiti Hrvatsku . rekao je Božo Galić. Večeras je pred brojnim članstvom u dvorani Barun Trenk predstavljen program kolacije HDZ, HSS, HSP dr Ante Starčević i BUZ za Grad Vinkovce za predstojeće lokalne izbore u kojemu je u 10 točaka izneseno što će raditi vodstvo grada u svom četverogodišnjem mandatu od oživljavanja gospodarstva, izgradnje infrastrukture do izgradnje objekata kulture i školstva, energetske učinkovitosti i ekologije. 

>>Podržali za župana HDZ-ova kandidata Alojza Tomaševića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije