Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koalicija
Povratak na članak

Predstavljena 'Desna liga'. Esih: 'Ponudit će autentične ljude i program autentične desnice'

'Ključna stvar koja nas razlikuje od ostatka političke scene, a pogotovo one nominalno desne, jesu naša čvrsta politička načela te jasni, konkretni i dosljedni politički stavovi', poručio je Frano Čirko.

Komentari 4

Avatar manjejeviše
manjejeviše
13:57 10.06.2020.

Esih kako završi u 10. izbornoj jedinici ?? Ja mislio da ti živiš u Zg gdje već 15 g. pokušavaš završit doktorat !?

VL
Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
14:50 10.06.2020.

Desna liga je Plenković/Pupovac liga odvlačenja desnih glasova od Domovinskog pokreta, čak ih je i sam Milorad Pupovac jučer veličao i rekao da više vjeruje "zakletim usta-šama", nego pjevačima. Eto dokle smo došli. Desnu ligu možemo nazvati MZUP: "Miloradove zaklete ust-aše od povjerenja."

VL
DU
Deleted user
13:58 10.06.2020.

Koliko god se trudili, ne znam nikoga tko bi ovoj ekipi mogao pronaći bilo kakvu aferu ili nedostatak dosljednosti, što se za većinu ostalih političara ne može reći. U tome se uistinu razlikuju od ostalih, pa konačno istinski domoljubi bez straha imaju kome dati svoj glas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.