Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došao i Šeks
Povratak na članak

Predstavljena Arlovićeva knjiga o Herceg-Bosni

Prof. Lauc: Bio sam inficiran stigmom o hrvatskoj krivnji za BiH, ali više nisam!

Komentari 8

Avatar maxist
maxist
08:42 13.05.2017.

majstor Mato kakvog više sdp nema

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
09:25 13.05.2017.

To je kriv sto se broj Hrvata drasticno smanjio u recimo čisto hrvatskom gradu Duvnu?

VL
IB
ibiza
22:43 13.05.2017.

sada se okrecu prema istini...

VL
DU
Deleted user
09:57 13.05.2017.

gospodine arlovicu iskrene cestitke jer vas poznajem iz osijeka kada ste bili na krivom putu bog je s vama jer pastir vise voli i trazi zalutalu ovcu a one koje su na broju je sasvim normalno svim podjelama hrvata vesele se nasi neprijatelji svaka vam cast bog neka vas cuva.hvala hrvati bez svog teritorija bez svoje zemlje u bi su kao podstanari u zg

VL
MO
mobitel20
21:59 12.05.2017.

Dobra knjiga. Pokazuje ipak promjenu svijesti na temelju notornih cinjenica. Neprijatelji Hrvatske i prodavatelji propagandnih lazi protiv Tudjmana i RH se uzasavaju svega sto nije na razini pamfletica dezulovica,ivancica i ekipice oko NL i feral bojne. Profesor Lauc je ociti primjer kako i obrazovani ljudi nasjednu na 100 puta ponovljene lazi. On ima snage priznati da je bio povrsan,"populist", ali mnogi slabo obrazovani i dalje ce ponavljatu tudje lazi i obavjestajne namjestaljke, cak vjerujuci da su tocne. Zato je vrijedan ovaj znanstveni rad Arlovica, inace ljevicara "sa dna kace" i perjanice "Racanove Hrvatske". Bolje ikad nego nikad. Cestitam!

VL
DO
domljani
07:25 13.05.2017.

hdz je u bosni izgubio rat- posljedice su vidljive na svakom koraku; sve se vraća, sve se plaća..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.