Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mesić u Rijeci

Predstavljena Antifašistička liga Hrvatske, policija osiguravala trg ispred HNK-a

Antifašistička liga
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/13
22.06.2015.
u 20:48

Tijekom predstavljanja Antifašističke lige policija je osiguravala trg ispred riječkog HNK-a.

Povodom Dana antifašističke borbe u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta Ivana pl. Zajca u Rijeci predstavljena je Antifašistička liga Republike Hrvatske.

Predstavljanju su nazočili bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, intendant riječkog HNK Oliver Frljić te predsjednik Antifašističke lige RH Zoran Pusić.

Tijekom predstavljanja Antifašističke lige policija je osiguravala trg ispred riječkog HNK-a.

>>Juraj Hrženjak: Nas ilegalce ohrabrila je vijest o sisačkom odredu

>>Josipović: Nisam pogriješio kada sam upozoravao na 'ustašku guju'

Komentara 64

FE
fefellerunt
21:07 22.06.2015.

Još jedno licemjerje jugodslavenskog-velikosrpskih aveti, kada se priča o domovinskom ratu i branitlejima, onda se govori kako nećemo o prošlosti treba gledati u budućnost , a kada se govori o 2- svjetskom ratu onda je to večičanje hrabrih bitaka .. samo pokazatelj koliko je bilo mudro ići u borbu za gomilu smrdljivog smeća , ioli doći u sisak '91 , kako bi ta gomila birala onu spodobu koja velića svoju zvijezdu petokraku , najvjerojatnije razočarana što su branitleji spriječili da s ebar petorica njih s tom zvijezdom izredaju na njoj sukladno njenim morlanim vrijednostima. Naravno za gomilu smeća veliku većinu hrvata davanja milirdi kuna za takve spodobe nije problem, pro blem je onja branitelj sa enormnih 3000 kn nez ikakve šanse da dobije posao. Može se samo zamisliti kakve šanse branitelji u sisku imaju za dobiti posao kraj one jugoslavenke

CI
cicibela
21:17 22.06.2015.

Totalitarizam je zločinački režim, bio crni ili crveni. Zato se postavlja pitanje zašto već nije osnovana i antikomunistička liga.

MA
Majur
21:08 22.06.2015.

Zašto mi je komentar odmah izbrisan gdje ovaj skup komentiram kao Muppet Show?!Gle admine,pa jel živimo u komunizmu gdje su članovi partije bili svete krave?!Jel ti znaš šta je satira?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije