Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osnaživanje aktivnosti

Predstavljena 3. AVON Pro Woman konferencija

Predstavljena 3. AVON Pro Woman konferencija
Foto: Promo
1/3
25.10.2017.
u 09:11

Uz podršku i partnerstvo kompanije Avon, KLUB CRVENIH CIPELA, ženska networking platforma, nastavlja svoj rad na povezivanju žena i osnaživanju aktivnosti vezanih uz njihov osobni rast i razvoj, karijeru, stvaralaštvo i dobrobit općenito.

Živimo u svijetu punom izazova. Neutralizirati utjecaj negativnosti iz okruženja te pobijediti vlastite negativne misli i sumnje, nerijetko i strah od budućnosti, nije nimalo lako. Svaka pomoć u tim nastojanjima više je nego dobrodošla, svaka osoba i životna priča koja će nas inspirirati i ohrabriti, dragocjena je motivacija i poticaj na djelovanje.

Upravo takvu pomoć nudi 3. Avon ProWoman konferencija koja će se održati u srijedu 8. studenog u Zagrebu, u prekrsanom prostoru KRAŠ Auditoriuma, a koja je početkom tjedna predstavljena medijima.

Uz slogan Vjetar u leđa, 3. Avon ProWoman konferencija bavi se motivacijom, i to kroz tri iznimno važna područja: zdravlje, rad i odnose. Uz već provjerenu formu panela, ovogodišnja konferencija donosi i mini predavanja te tri bloka inspirativnih ženskih priča.

U Pola ure IT kulture dobit ćemo savjete kako razlikovati lažne vijesti od onih stvarnih, te se upoznati s 5 mobilnih aplikacija koje nam mogu olakšati svakodnevni život. Uz ostalo, konferencija će se pozabaviti još jednom vrlo važnom temom – zamkama traženja medicinske pomoći i rješavanja zdravstvenih tegoba u virtualnom svijetu.

Kao i prošle godine, u panelima će učestvovati vrlo zanimljivi i uspješni pojedinci, čime su zagarantirane dinamične, inspirativne i korisne diskusije. Na panelu Oni vs Mi – Jesmo li drugačije svoje viđenje „nježnijeg“ spola dat će predstavnici onog „jačeg“.

Uz već znani Avon-ov kutak ljepote i zdravlja, ovogodišnja konferencija donosi i Humanitarnu „mini biblioteku“, čiji će se prihodi donirati Udruzi za autizam Zagreb, inspirativni Coaching kutak te praktičan i koristan Mini vodič upravljanja osobnim financijama.

Organizacije, mediji i pojedinci koji su u proteklih godinu dana podržavali i poticali žene, njihovo stvaralaštvo i doprinos zajednici, i ove će godine ući u izbor za Pro Woman Award.

Kako bi što više žena moglo doći na konferenciju, cijena kotizacije iznosi simboličnih 200,00 kn, a uključuje konferencijske materijale, poklon partnera konferencije i sponzora te hranu i piće prema programu.

Aktualnosti vezane uz 3. Avon ProWoman konferenciju možete pratiti na webu konferencije te na njenoj fb stranici.

Za prijavu na konferenciju kliknite ovdje!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije