Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ukradena sloboda'
Povratak na članak

Predstavljen projekt o prisilnom vojačenju u Srbiji 90-tih

Prisilna vojačenja uzela su maha u lipnju 1995. kada su osobito izbjeglice iz Krajine označene kao kriminalci i izdajnici.

Komentari 4

Avatar rokoprčina
rokoprčina
22:12 10.03.2014.

Ovi na slici ne izgledaju "prisilno".

VL
TI
tiganj
11:56 11.03.2014.

mučili ih jadne u logorima za obuku, valjali ih po blatu, preživljavali u prirodi, srcad moja, pa nije to bila školica za starlate i gejove.

VL
IB
istina_boli
14:39 11.03.2014.

Da , sjecam se tih vremena. Zemunom sam setao sa kasikarom u dzepu. Na svakom sam raskrscu zastao da vidim da nema pajkana i uvjek bio spreman da dam petama vjetra, a iza coska da tim kriminalcima ostavim pokloncic, ali samo pod uslovom da oko mene nema drugih ljudi. Oprez glavu cuva.

VL
Avatar blackangel
blackangel
08:02 12.03.2014.

sjećam se,novi sad 1995 godine zatvore pijacu...i puštaju uz kontrolu ličnih karata ko je rođen u hrvatskoj ili bosni....u autobus pa na ratište

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.