Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANZITNI CENTRI
Povratak na članak

Predstavljen njemački 'Migracijski masterplan'

U to spada smanjenje socijalnih povlastica i kazne za one podnositelje zahtjeva za azilom koji ne budu surađivali u obradi svog slučaja recimo skrivanjem pravog identiteta

Komentari 5

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
15:50 10.07.2018.

Ako Njemačka stoji iza odluka svoje kancelarke onda treba bezuvjetno zbrinuti svu gospodu koju su pozvali u svoju domovinu, a ne planirati kako utrpati svoje goste drugima

VL
GO
goran2hr
17:21 10.07.2018.

Neka oni rade svoje master planove, ali mi moramo podići žilet žicu i na istoku i na zapadu, te ni pod koju cijenu (izliku) ne pristati da nam ovdje dolaze ilegalni imigranti. Naravno, na vlasti i u saborskoj oporbi sjede nam eurofili, pa tako da nam slijedi hot spot, a za te besmislice morati će se naći novaca, prodati HEP ili dizati kredite.

VL
I1
ing-12345
16:23 10.07.2018.

Hvala Bogu, konačno su Nijemci došli k sebi i počinju otvarati tranzitne centre za smještaj muslimanskih agresora.

VL
NE
nevjerujženikojalaže
22:34 10.07.2018.

eu unutar eu ? ma nije moguće..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.