Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljiv novitet

Predstavljen muslimanski telefon s Kuranom na 29 jezika

Meka (1)
AFP/Reuters
06.12.2011.
u 15:22

Osim Kurana, ovaj indijski mobitel ima i kompas koji stalno pokazuje u smjeru Meke

Indijska tvrtka Enmac predstavila je muslimanski napredni telefon, koji od običnih uređaja, između ostalog, razlikuje unaprijed skinuti Kuran preveden na 29 jezika i kompas koji stalno pokazuje u smjeru Meke.

Kako piše Telegraph, tvrtka se na izradu ovog mobitela odlučila nakon zaključka da su muslimani podzastupljeni među korisnicima mobitelne telefonije. U Indiji ima oko 850 milijuna pretplatnika, no to uključuje malo muslimana, kojih u Indiji ima oko 180 milijuna.

– Ovaj proizvod kombinacija je tehnologije i vjere – objasnio je koncept Anuj Kanish, koji stoji iza ovog zanimljivog mobitela.

Komentara 2

IC
ice12
18:05 06.12.2011.

Uskoro i WC

MA
malitrn
18:45 07.12.2011.

idem odma naručit 2 . za mesiča i komšića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije