Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILI PROGRAM
Povratak na članak

Predstavljen koalicijski ugovor: Evo tko će voditi buduću njemačku vladu

Budući njemački kancelar svoje je obraćanje započeo ukazivanjem na ozbiljnu epidemiološku situaciju, u kojoj Njemačka ovih dana bilježi dnevne rekorde zaraze

Komentari 6

ST
starigrad
08:46 25.11.2021.

Treba samo uciti od njih! Retorika politicara, natjecanje tko ce biti bolji u idejama za napredak, zaposljavanje, dovodenje radne snage da bi privreda besprijekorno funkcionirala..... Kod nas sve obrnuto. Cak se niti ne trudimo zadrzati nase radnike, studente, mlade, uu koje je Hrvatska ulozila ipak puno novca tijekom njihovog obrazovanja. I sada ih bez pogovora, gotove "deportiramo" vani!

VL
Avatar VLbriše
VLbriše
08:12 25.11.2021.

Najteže je bilo izmisliti i stvoriti Nijemce , poslije je bilo svima bolje živiti. Ne brinite za NJemačku i njihovu politiku , možete samo promatrati i učiti .

VL
RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
19:04 24.11.2021.

Njemacka odavno vise nema buducnost , jednostavno onog trenutka kad je pao zid , nije vise bilo potrebno braniti zapad od komunizma i istocnog bloka , s obzirom da je Njemacka okupirana zemlja i njene medije i sluzbe drze " oslobodioci" , oni rade na postavljanju autodestruktivnih struktura , u takvom scenariju pati industrija i Njemci kao narod nestaju , odavno Njemacka nije predvodnik u tehnologijama (Rimac im pravi automobile ???) , nemaju vojsku , sirovine , energiju i radnu snagu , jos po inerciji klize naprijed , dijelom zahvaljujuci Ruskom plinu i nafti , dolaskom ovih na vlast , ide sukob sa Rusima , skupa energija , zamijena stanovnistva i etnicke napetosti i sunovrat Niemacke a samim tim i EU , EU nikad nece postati svjezska sila i biti konkuretna Kini SAD Kanadi Japanu

VL
ST
stefj
17:56 24.11.2021.

Znači, sve nade polažemo u liberale inače ode Njemačka na kvasinu... Ili kako se to već kaže...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.