Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
varale umirovljenike

Predstavljale su se kao medicinsko osoblje i nudile im masažu. Jedna bi masirala i odvraćala pažnju,a druga bi im za to vrijeme krala novac.

Završena drama u Sisku, mladić koji je prijetio bombom uhićen je
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/3
30.04.2021.
u 11:30

Sisačka policija priopćila je da je uhitila i predala pritvorskom nadzorniku dvije lažne maserke koje su na sisačkom području osobama starije životne dobi krale novac, i protiv njih je podnesena kaznena prijava.

Policijska uprava sisačko-moslavačke izvijestila je da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjakinjom i 45-godišnjakinjom osumnjičenima za kaznena djela teške krađe.

Ustanovljeno je da su one 13. kolovoza prošle godine, u Ulici Andrije Hebranga u Sisku, ušle u stan 85-godišnjaka, predstavile se kao prodavačice medicinske opreme, ponudile mu uslugu masaže te mu zatim odvratile pažnju i ukrale novac.

Nadalje, 26. ožujka, u sisačkoj Ulici Kneza Branimira došle su u stan 79-godišnjakinje, predstavile se kao medicinsko osoblje i ponudile joj masažu. Dok je jedna masirala ženu, druga joj je iz ormara ukrala novac.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičene su predane pritvorskom nadzorniku, a  kaznena prijava podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije