Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevario 81-godišnjakinju

Predstavio se kao djelatnik plinare i ukrao 20.000 kuna

policija
Ivana Ivanovic/PIXSELL
31.05.2014.
u 17:38

Uzrujana, slučaj je prijavila policiji koja traga za počiniteljem.

Kradljivac koji se predstavio kao djelatnik plinare, 81- godišnjoj V. B. iz Maksimira ukrao je gotovo 20.000 kuna u četvrtak oko 11 sati.

Nepoznati počinitelj pozvonio je na stan u Prilazu Slave Raškaj i vlasnici stana rekao da je došao promijeniti plinske cijevi i da mu zamjenu mora unaprijed platiti. Dok je gospođa krenula u drugu prostoriju po ostatak novca, prevarant se sam poslužio novcem za koji je vidio gdje se nalazi. Nakon toga, rekao je gospođi da će se vratiti po ostatak novca te zamijeniti cijevi čim obavi posao koji ima kod susjeda.

Prevarant je dakako nepovratno nestao s ukradenim novcem. Prijevaru i krađu oštećena je gospođa primijetila tek sutradan kada je, u potražnji za novcem za trgovinu, shvatila da se novac ne nalazi na mjestu na kojemu ga je ostavila. Uzrujana, slučaj je prijavila policiji koja traga za počiniteljem. 

>> Evo kako će vas pošta zaštititi od prijevara u kupnji preko interneta! 

>> Puljanka oprala oko 73.000 kuna u mjesec dana

Komentara 4

XN
xnet0822
07:51 01.06.2014.

Ta bakica je trebala tražiti od tog "djelatnika" legitimaciju da se dokaže da je on zaista djelatnik Plinare, ovako se može zauvijek oprostiti sa novcima ... I još jedno pravilo : Nikad ne držite veliki iznos novca kod kuće, pohranite ga u banku !

BP
blažević pavka malešić
13:01 01.06.2014.

Kako je on znao gdje gospođa drži novac...?Naravno već unaprijed izviđeno,ako te ne opljačka tvoj onda pošalje zamjenu,nitko nikoga nije opljačkao u vlastitom stanu a da nije bio poznanik ili rod...

Avatar tajar
tajar
18:05 31.05.2014.

I Plinara "krade" od građana, prodajući im niskokalorični supstitut za zemni plin, pa se nitko ne uzbudjuje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije