Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlatko Komadina:
Povratak na članak

Predsjedništvo SDP-a donijelo odluku o prijedlogu Mosta

Predsjedništvo SDP-a donijelo je odluku o prijedlogu Mosta da potpišu sporazum o tripartitnoj vladi na čelu s nestranačkim premijerom ili kandidatom Mosta, izjavio je novinarima nakon sjednice potpredsjednik stranke Zlatko Komadina

Komentari 18

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
21:17 19.12.2015.

Što će sada pusići, vrdoljaci i ostali hns-ovci te tzv. liberali koji su prije dva dana za mostovce govorili da su sitni šovinisti i politički nasilnici itd... je li i dalje stoje kod svojih riječi?

VL
Avatar kravata
kravata
22:28 19.12.2015.

Ode udavaca prilicno dugo sirila i durala izivljavanje mladozenje pala na crvenu provokatnu boju umotala most u crveni veo odvela na vjencanje.

VL
CR
crocro
22:08 19.12.2015.

Sada je Božo svoj na svome. Što je sanjao to je dobio. A dobio je za njega najljepši Božićni dar zajedništvo sa SDP-ovom koalicijom. A što je pokravrio Božićne blagnade većini Hrvatskog naroda, o tome uopće ne razmišlja. Kao što je on zatvorio vrata Domoljubnoj koaliciji tako će i birači njemu zatvoriti vrata. Kada ga je SDP popljuvao i upravo njemu zalupio vratima uz kritike i uvrede tada nije rekao da su vrata SDP-ovoj koaliciji zatvorena, već je na koljenima puzao i molio SDP da se vrati pregovorima. Lijepo je Karamarko u izjavi rekao da će sada vidjeti da li Božo ima karakter pa i HDZ ponovo pozvati na pregovore. Naravno, Božo to niti u snu ne želi jer on je svoje snove ostvario. Ovo će mu biti pirova pobjeda. Sbe birači pamte.

VL
Avatar kravata
kravata
22:33 19.12.2015.

Udavaca most voli batine prije ljubavi pa im neka tako bude slijedece 4 gidine.

VL
DU
Deleted user
22:39 19.12.2015.

most izvukao maksimalno..

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:45 19.12.2015.

Dragi djede Božičnjaku.. ove godine ne moraš dolaziti jer se iz Brisela vratio El bahati i svima sve nudi i sve daje tako imamo svega na pretek a najviše obećanja - luda radovanja.

VL
SU
suncesmokvemaslina
00:41 20.12.2015.

........................................

VL
Avatar cera
cera
22:11 19.12.2015.

Preko vode do slobode(vlasti) u ovom slučaju preko mosta preko vode da se noge ne pokvase

VL
DU
Deleted user
11:17 20.12.2015.

Jedina dobra stvar u svemu ovom je da Hrvatska nema lošu desnicu na vlasti. MOSTovci su više liberali. oni su tako reći novi liberalni pokret. Budući lobiisti poduzetništva. Tako da se HDZ sad mora reformirati. prošlu sezonu nisu znali biti ni solidna opozicija. Samo su čekali nove izbore i mislili to je dovoljno. To nije dovoljno. U saboru se mora pokazivati na greške vlade i donositi prijedloge za nove zakone...itd... Zašto nisu studirali Sanadera??? Kako je on došao na vlast... Znači za HDZ, vratiti se u sredinu i zastupati konzervativne vrijednosti. I ne slati branitelje tamo gdje bi oni trebali biti, na ulicu.

VL
DU
Deleted user
22:41 19.12.2015.

Za cetiri godine ce ljudi zaboraviti da HDZ postoji.

VL
PE
pemulin
09:28 20.12.2015.

eeee hdz ,da ste pošteno radili i stvarali dobre uvjete za život u zemlji,nikad se ovo ne bi dogodilo.Vi ste sa svojim totalno krivim ikradljivim metodama održavali na životu sdp,a i most je nastao ,kao revolt na vaše postupke.Nakon ovoga ,ako imate i malo poštenja ,raspustite pola bar lokalnih šerifa ,što su stvorili kriminalni sustav u iti najmanjem selu ,a kamo li u gradu.Očistite se od kriminalaca što se obogatiše za pet sljedećih generacija.Ako to ne napravite ,onda vam uzalud prođe vrijeme,zato puno sreće vam želim u čišćenju .

VL
LA
Lavica7
21:08 19.12.2015.

Posteno. SDP ima 67 bodova, Most 15 plus one koji ce se pridruziti - stabilna Vlada. HDZ - 59 bodova u opozicici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.