Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva sjednica

Predsjedništvo Sabora sutra raspravlja o vraćanju pokroviteljstva nad Bleiburgom

Željko Reiner
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
03.02.2016.
u 14:25

Na sjednici će se raspravljati i o rasporedu radnog prostora u zgradi sabora, rasporedu sjedenja u dvorani za sjednice i prijedlogu odluke o priznavanju prava na smještaj zastupnika u stanovima za službene potrebe.

Predsjedništvo Sabora sutra će na prvoj sjednici raspravljati o vraćanju pokroviteljstva nad središnjom komemoracijom žrtava Bleiburške tragedije i Hrvatskog križnog puta

Predsjednik Sabora Željko Reiner ranije je najavljivao da će ova većina u Saboru vratiti pokroviteljstvo nad obilježavanjem Bleiburga. - Bila je to kriva odluka ukinuti pokroviteljstvo na Bleiburg. Bila je čudnovata ta odluka jer su u Bleiburg odlazili i predsjednici SDP-a i na kraju to je obilježavanje žrtava. Dijeljenje žrtava na naše i vaše, bolje i lošije je katastrofalno - kazao je nakon izbora za predsjednika Sabora HDZ-ovac Željko Reiner. 

Sutra će se na sjednici raspravljati i o rasporedu radnog prostora u zgradi sabora, rasporedu sjedenja u dvorani za sjednice i prijedlogu odluke o priznavanju prava na smještaj zastupnika u stanovima za službene potrebe.

>>Zašto nacionalna kulturna politika izaziva histeriju

>>Reiner: Vratit ću pokroviteljstvo Sabora nad Bleiburgom

Komentara 34

MA
marsovac
14:38 03.02.2016.

ha,ha,ha, @svemir i tvoji srbici, komunisti i socialisti, Hrvat je za vas uvijek bio ustasa i ostao. Drago mi je kad me zovete ustasom i svakoga koga tako zovete, onda znam da je Hrvat a nije vasa peta kolona.

OL
olrajt
14:43 03.02.2016.

..konačno ispravljena nepravda prema žrtvama komunizma poslije rata!

DE
derin
14:58 03.02.2016.

Sutra ce biti ispravljena nepravda, najveći pokolj Hrvata u povijesti počinjen od Tita i komunista., sutra ćemo vidjeti u kome bije hrvatsko srce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije