Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjesto Jerolimova

Predsjedništvo HDZ-a odlučilo: Kninska gradonačelnica Josipa Rimac ulazi u Sabor

HDZ
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/10
06.08.2015.
u 12:49

U pauzi sjednice Predsjedništva HDZ-a, Gordan Jandroković je rekao kako je Rimac veliko pojačanje HDZ-u u saborskim klupama.

Gradonačelnica Knina Josipa Rimac ulazi u Hrvatski sabor kao zamjena za Antu Jerolimova, nakon što je ovaj dao ostavku, prvo na mjesto načelnika općine Preko, a potom i na današnjoj sjednici Predsjedništva HDZ-a u Zadru i na mjesto saborskog zastupnika.

O tome je novinare obavijestio u pauzi sjednice Predsjedništva stranke Gordan Jandroković rekavši kako je Rimac veliko pojačanje HDZ-u u saborskim klupama. Upitan o razlozima ostavke Ante Jerolimova i štete li optužbe protiv Jerolimova za kriminal HDZ-u, Jandroković je rekao kako HDZ ima nultu toleranciju na korupciju.

Deklaracija o vraćanju života Hrvatskoj

HDZ-ovci su u Zadru raspravljali i usvojili Deklaraciju o vraćanju života Hrvatskoj, odnosno o tome da poduzmu sve da se ne ostvari najava prema kojoj će Hrvatska imati samo 2,5 milijuna stanovnika 2100. godine. Rekao je kako će u programu pronatalitetne politike i demografske obnove HDZ inzistirati na povratku obitelji u središnje mjesto, jačanje sela, povratku iseljeništva kao i na gospodarskoj obnovi.

Na novinarski upit da komentira izlazak arbitra koje je Slovenija nedavno bila imenovala za arbitražni spor, rekao je kako je to dokaz da je arbitražni spor mrtav i da je time dokazano da sud prestaje raditi.

Jandroković je na kraju pozvao sve državne institucije, od Vlade do predsjednice, da učine sve da se pomogne hrvatskom državljaninu otetom u Egiptu i njegovoj obitelji.

>>Josipa Rimac: Nikad se Hrvatska nije ujedinila kao ove godine

>>Josipa Rimac: Kad sam pročitala najave o mojoj ostavci, mislila sam da se radi o 'prvoaprilskoj šali'

Komentara 90

FR
Franciskoo
13:18 06.08.2015.

Čujem po ulici da su Milanović i Ostojići naručili podizanje nekave optužnice protiv Rimac pred predsjedničke izbore da bi napakostili Kolindi, ali nisu imali nikakve dokaze i pojedinci u uskoku su odbijali zloupotrebljavati represivni aparat pa se odustalo od iživljavanja nad gospođom Rimac, međutim, kada su saznali sdp-ovci da je Rimac postavljena za direktoricu hdz-ove kampanje opet su pritisnuli svoje ljude u uskoku da nađu bilo što protiv Rimac i ocrne ju. Sve zlouporabe represivnog aparata od strane Milanovića i Ostojića će se otkriti kada izgube izbore.

MI
MileKubura
13:42 06.08.2015.

Krimosi iz Vecernjska krimosi, koji su Vecernjak dobili bez kune krimosi koji su u funkciji Memorsndum 2 zaključali me onemogućili mi komentirati jer sam u komentaru napisao tko je Hrvatsku oružjem napadao i trećinu teritorija okupirao. Napisao sam da suu to bili Srbo fasisti a tko je bio pitam vlasnike iz Austrije odnosno Srbije. Jesu to bili Njemci ili Kinezi tko nas je razarao pet godina, ubijao, palio naše kuće, crkve, rušio groblja kako je rekao jučer kardinal Bozanic u Kninu a sve zbog toga da nam zatiru identitet. Bando okupatorska nece ici vise. Hrvatima je dosta okupacije, Oluja 2 kako je rekao biskup Pozajic slijedi.

FA
Fake
12:56 06.08.2015.

Lijepa,pametna i sposobna žena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije