Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promjena statuta

Predsjedništvo HDSSB-a stavilo mandate na raspolaganje

vladimir šišljagić
Davor Javorović/PIXSELL
26.07.2013.
u 11:21

Želimo promijeniti Statut i zanoviti stranku na način da u nju uđu kvalitetni ljudi, kazao je Šišljagić

Peteročlano Predsjedništvo HDSSB stavilo je svoje mandate na raspolaganje stranačkom članstvu do izvanrednog izbornog sabora stranke koji će se održati 23. studenog ove godine. S takvom odlukom predsjednik dr. Vladimir Šišljagić danas je u Osijeku upoznao novinare.

- Želimo promijeniti Statut i zanoviti stranku na način da u nju uđu kvalitetni ljudi. Mandati su na raspolaganju i bez ikakve rezerve otvara se prostor za sve članove, a kojih je trenutno oko 37.000 jer ne mislimo da smo \"svete krave\" koje moraju ostati na ovim funkcijama. To nisu rezervirana mjesta - rekao je Šišljagić napomenuvši kako će nastaviti i dalje do Sabora obnašati svoje redovite dužnosti u Predsjedništvu.

Kako bi se izbijegle bilo kakve špekulacije, dodao je, i on će se se ponovno kandidirati za stranačkog predsjednika. Posljednji izvanredni izborni Sabor HDSSB-a održan je 8. listopada 2010. godine. Kako su rezimirali HDSSB-ovci, od predzadnjih lokalnih izbora 2009. godine kada su imali osam čelnika, na posljednjima su dobili 20 čelnika u jedinicama lokalne uprave i samouprave te povećali broj vijećnika sa 75 na 301 dok im se broj saborskih zastupnika na parlamentarnim izborima od 2007. do 2011. godine udvostručio, odnosno porastao sa tri na šest.

>>Šišljagić i HDDSB za strojeve za pečenje palačinki dali 50.000 kn

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije