Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Pliševcu

Predsjedniku uprave Hotela Makarska izgrebali automobil

policija
Arhivska fotografija
05.03.2010.
u 11:51

Predsjednik uprave poduzeća Hoteli Makarska Joško L. (48) prijavio je policiji da mu je netko u subotu oštetio službeno vozilo marke VW passat.

Predsjednik uprave poduzeća Hoteli Makarska Joško L. (48) prijavio je policiji da mu je netko oštetio službeni automobil  passat.

Kazao je da mu je netko u subotu oštrim predmetom izgrebao automobil na parkiralištu na Obali kralja Tomislava na predjelu Pliševac. Štetu je procijenio na sedam tisuća kuna, a policija traga za nepoznatim počiniteljem.

Komentara 1

RE
real
08:03 06.03.2010.

koje li udarne vjesti..pa ovo se svakodnevno dogadja posvuda i ne mora biti da pocinioc zna ciji je auto, ima slucajeva psihopata koji svoju bijes iskaljuju na vozilu na koje naidju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije